Select Page

Klantendienst Telenet

015666666
Service Index klant van België

Klantendienst Telenet

Klantendienst Telenet

Hier vind je alle informatie over de klantendienst van Telenet.

Klantendienst Telenet: wij zorgen ervoor dat alles weer werkt

Telenet biedt internet, televisie en telefoondiensten aan. Dat brengt uiteraard een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Van in het begin vonden wij het belangrijk om onze klanten een centrale plaats in ons verhaal te geven. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat al onze diensten optimaal werken zodat je als klant de klantendienst Telenet bijna nooit nodig zult hebben. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er onverhoopt wel iets mis gaat, en dan vinden wij het bij Telenet alleen maar normaal dat de klant zo vlug en zo efficiënt mogelijk geholpen wordt. Daar hoort uiteraard ook een goede klantendienst bij.

Klantendienst Telenet staat garant voor bekwaam personeel

Wanneer het onverhoopt toch misgaat, dan is het belangrijk dat je probleem zo vlug mogelijk opgelost wordt. Volgens ons begint dit bij het onthaal van de Klantendienst van Telenet. Onze helpdeskmedewerkers staan je graag vriendelijk en beleefd te woord. Nadat je het nummer 015666666 gedraaid hebt, word je te woord gestaan door een vriendelijke stem die je klachten en problemen zal proberen op te lossen. Kan je probleem niet worden opgelost door middel van telefonisch contact of het invullen van een contactformulier, dan zorgen we er graag voor dat er een technicus bij je thuis langskomt. Zo kan het probleem van naderbij bekeken worden en zo vlug mogelijk opgelost worden. Misschien vraag je je af hoe Telenet contact tot stand komt? Hoe gaat het in zijn werk? Hoe kun je onze diensten het best contacteren. We leggen het graag even uit.

Telenet contact, dat kan op verschillende manieren

De klantendienst van Telenet staat op verschillende manieren tot je dienst. Omdat Telenet zowel internet, televisie, vaste en mobiele telefonie aanbiedt, vindt het bedrijf het niet meer dan logisch dat het publiek de klantendienst van Telenet op verschillende manieren kan contacteren. Telenet contact zorgt ervoor dat je Telenet kunt bereiken op de manier die het best bij je past. Het Telenet telefoonnummer is gemakkelijk te vinden op onze site. Je kunt het altijd vinden op een centrale plaats die gemakkelijk in het oog springt. Daarnaast is het nummer   015666666 gemakkelijk te onthouden, zodat het waarschijnlijk in je geheugen gegrift blijft. Wie ‘telefoonnummer Telenet’ in een zoekmachine intikt zal geen problemen hebben om ons te contacteren. Wie zijn of haar probleem liever schriftelijk beschrijft, kan ons mailen of het Telenet contact formulier gebruiken.

De klantendienst Telenet is altijd en overal bereikbaar!

WEB-Telenet 

[3.1]

2 Comments

 1. Tijskens Mathieu

  Klantnummer 732712***; account 73946*** op naam van Anna De Proft, Rerum Novarumlaan 30, 3010 Leuven
  Reeds meerdere keren deze namiddag (02.02.2020) kreeg ik telefoon van uit Portugal. De eerste keer nam ik op en kreeg ik de vraag om gegevens te bezorgen, waarop ik niet ben ingegaan. Kort daarna kreeg ik nog enkele keren telefoon uit Portugal en ik nam niet meer op. De oproepen kwamen achtereenvolgens van de nummer 00351.305650581, 00351.305650583, 00351.305650584, 00351.305650585, die ik telkens getracht heb te blokkeren op mijn gsm (0487166***). Dan kreeg ik nog een oproep uit Spanje, die ik ook niet heb opgenomen; die kwam van het nummer 0034.902580323… Ik heb geprobeerd dit telefonisch te melden, maar dat lukte me niet, wellicht omdat het zondag is… Wat moet ik daar verder mee? Kunnen jullie iets ondernemen?
  Met dank en groeten,
  Mathieu Tijskens

 2. Philip Van Parys

  Door die panne van het terugbekijken van de programma’s voor 1 week terug
  wordt dit dan ook vereffend in de maandelijkse faktuur die we krijgen?

Submit a Comment