☎ Lycamobile Belgium

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

0800-49811

Wij zijn elke Maandag tot Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Rue Marie Christine 81
1020 Laeken – Brussels

Jamarlaan 37
1060 Sint Gillis – Brussels

Inhoudsopgave

Lycamobile Belgium

Lycamobile Belgium is een relatief nieuwe provider die voordelige buitenlandtarieven aanbiedt. Kom nu te weten wat deze provider te bieden heeft

Lycamobile Belgium: een nieuwe merk met sterke troeven

Ook in België blijft mobiele telefonie steeds groeien en komen er steeds providers bij. Lycamobile Belgium richt zich vooral op telefonisch verkeer met het buitenland aan voordelige tarieven. Verder biedt deze nieuwe provider ook internet aan. Bij Lycamobile Belgium kun je dus vooral terecht voor:

  • Mobiele telefonie
  • Internet

Lycamobile internet op basis van GPRS

Lycamobile internet biedt mobiel internet aan in de vorm van verschillende bundels die ieder een verschillende prijs en verschillende mogelijkheden hebben. Sommige bundels zijn geschikt voor grootverbruikers en bieden maandelijks ongelimiteerd internetgebruik gratis aan. Sommige aanbiedingen zijn bedoeld voor internationaal gebruik, andere bundels werden speciaal voor België ontwikkeld. Hierbij valt op dat Lycamobile internet oog heeft voor zeer verschillende noden, behoeften en klanten. Op dit punt maakt deze mobiele provider zeker een goede beurt. Voor wie veel mobiel surft en daarbij gebruik maakt van GPRS i.p.v. Wifi, is Lycamobile internet zeker een goede optie. De Moov abonnementen zijn gericht op het gebruik van mobiel internet en zijn zeker een aanrader.

Lyca Mobile: een flexibele provider voor mobiele telefonie

Lyca Mobile is eerst en vooral een provider voor mobiele telefonie die oog heeft voor klanten die veel internationaal telefoneren met de GSM. De Mobi abonnementen zijn hier helemaal op voorzien en zorgen ervoor dat je in de landen van je keuze van voordelige beltarieven kunt genieten. Wil je weten welk abonnement het best bij je past, dan kun je op de site van Lyca Mobile aan de hand van een handige tool te weten komen wat de abonnementen inhouden en hoeveel de belkosten naar de verschillende landen in de praktijk bedragen. Lyca Mobile zorgt altijd voor gepersonaliseerde oplossingen.

0800-49811: het Lycamobile nummer voor alle informatie en problemen

Bij een provider voor mobiele telefonie die zichzelf respecteert, hoort ook een degelijke klantendienst.  Dat is ook de reden waarom het Lycamobile nummer in het leven werd geroepen. Om ervoor te zorgen dat het nummer goed herkenbaar is voor alle klanten, werd gekozen voor 0800-49811.  Dit is een centraal oproepnummer waar je alles te weten komt over de tarieven, bundels en producten van Lycamobile. Ook bij storingen en problemen bel je het best naar het Lycamobile nummer 0800-49811. De klantendienst is voor een jonge firma zoals Lycamobile een belangrijk gegeven. Voor vele klanten en gebruikers is de klantendienst immers het eerste aanspreekpunt of contact dat ze met het merk hebben.

Lycamobile service client (FR)

Zou je deze informatie liever in het Frans lezen? Dan neem je best contact op met de Lycamobile service client. Je kunt er voor dezelfde diensten terecht als op de Nederlandstalige klantendienst. Het Lycamobile nummer 0800-49811 , is hier ook te gebruiken. Het is immers een centraal oproepnummer dat over een tweetalig menu Nederlands – Frans beschikt. Op de site van Lycamobile Belgique krijg je uiteraard dezelfde service en informatie als op de site Lycamobile Belgium.

Lycamobile Belgium: de beoordeling

Lycamobile is een jonge onderneming die zich gespecialiseerd heeft in mobiele telefonie en mobiel internet. Deze firma richt zich vooral op een internationaal publiek dat vaak met het buitenland belt en dat aan de voordeligste tarieven wil doen. De website van Lycamobile Belgium is zeer klantvriendelijk en stelt de klant in staat om de diensten van Lycamobile Belgium op eenvoudige wijze te vergelijken met deze van andere providers.

Lycamobile Belgium: voordelen en nadelen

Voordelen:

  • Prima voorwaarden voor mobiele telefonie
  • Geen limiet voor dataverkeer (internet) bij de Moov abonnementen
  • Gebruiksvriendelijke website waardoor iedereen zijn weg kan vinden.
  • Te verkrijgen in beide landsdelen

Nadelen

  • Geen combinatiepakketten mogelijk voor TV – internet – vaste lijn – GSM
  • Een jonge provider die nog niet zo bekend is

Wil je nog meer informatie over Lycamobile Belgium

Neem dan zeker een kijkje op de website van Lycamobile.be. Je vindt er alle informatie die nodige is om een oordeel te kunnen vormen over deze relatief jonge provider. Aarzel bij vragen zeer zeker niet om contact op te nemen met de firma. Je kunt dit het beste doen door het centraal nummer 0800-49811  te vormen. De helpdeskmedewerkers zullen je graag te woord staan en alle informatie geven die je nodig hebt.

WEB-LYCA MOBILE CONTACT

Leave a Reply