☎ Samsung België

samsung belgique
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Lokaal tarief:
BE: 02 201 2418
LUX: 26 10 37 10

Elke dag bereikbaar van 8:00 – 24:00,
ook in het weekend.

Samsung Experience Store Brussels: Boulevard Lambermont 1, 1000 Bruxelles

Samsung Experience Store Antwerpen:   Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem

Samsung Service Center Antwerpen: Van Immerseelstraat 46, 2018 Antwerpen

Inhoudsopgave

Samsung België

Samsung België wordt een steeds grotere player op het gebied van TV, multimedia, mobiele apparaten en telefonie. Tijd voor een beetje aandacht aan hun klantenservice.

Samsung Support, een belangrijk onderdeel van Samsung België

Het Koreaanse merk Samsung krijgt steeds meer voet aan de grond in België. Het is dan ook hoog tijd om eens te bekijken of het populaire merk zijn reputatie wel voldoende eer aan doet. De producten van het Koreaanse merk staan ongetwijfeld voor kwaliteit, maar kan wel hetzelfde gezegd worden van de klantenservice? Laten we dit eens stap voor stap bekijken.

Samsung België bestaat uit de volgende diensten en departementen:

 • Samsung Mobile
 • Samsung TV
 • Samsung Cashback
 • Samsung Service

Samsung Mobile

Wie Samsung Mobile zegt denkt automatisch aan GSM’s en tablets die op het Android OS werken. Door de voordelige prijs en de uitstekende functionaliteit is de populariteit van het Koreaanse merk Samsung op een korte tijd de hoogte ingegaan. Samsung Mobile is wel degelijk een merk dat de vergelijking met andere bekende merken ruimschoots kan doorstaan. Of het nu over een GSM of een tablet gaat, Samsung Mobile zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van de beste gebruikerservaring kunt genieten. De apps voor Android zijn momenteel al dermate uitgebreid dat kiezen voor Samsung niet langer betekent dat je enige functionaliteit zou moeten missen door je keuze voor Samsung Mobile.

Samsung TV: een sterk merk

Momenteel is Samsung wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van televisie. Ook voor Samsung België is dit het geval. Samsung TV staat garant voor een verfijnd design in combinatie met een perfecte gebruikerservaring. De producten van Samsung TV zijn duurzaam en gaan langer mee dan vergelijkbare toestellen van de concurrentie. Toch kan het zijn dat ondanks de goede zorgen van het merk de TV niet goed werkt en dat je contact dient op te nemen met de klantendienst van Samsung. Dit kan je doen op verschillende manieren, maar de meest gebruikte manier is het telefoonnummer 022012418 . Dit is een centraal telefoonnummer dat je kunt gebruiken om de Samsung klantendienst te bereiken.

Samsung Cashback

Om zijn klanten nog beter in de watten te kunnen leggen biedt Samsung Cashback diverse aantrekkelijke terugbetalingen en gratis aanbiedingen aan die voor vele klanten moeilijk te versmaden zijn. Deze kortingen variëren in prijs en zijn natuurlijk ook afhankelijk van het product dat je koopt. Op de site van Samsung België worden cashbacks van 50 euro tot en met 500 euro aangeboden. Wie op zoek is naar betrouwbare multimedia en wil genieten van kortingen, zal het Samsung Cashback systeem zeker kunnen waarderen.

Samsung Chat: persoonlijke hulpverlening

De Samsung Chat is niet alleen een prachtige Smartphone van het merk Samsung, het is ook nog eens een alternatieve manier om de klantendienst van Samsung België te bereiken. Wie nog nooit geprobeerd heeft om een klantendienst via chat te bereiken, moet zeker de Samsung Chat van de klantendienst eens uitproberen! Je krijgt direct iemand aan de lijn waarmee je je probleem kunt bespreken en je hoeft niet langs een telefoonmenu te passeren en je beurt af te wachten.

Samsung Service, voor het geval er toch iets zou mislopen

Ook al gaat Samsung België er prat op dat dat Samsung staat voor kwaliteit, de Samsung Service staat paraat voor het geval er toch iets zou mislopen. Bij deze dienst van Samsung België kun je terecht voor alle vragen over de Samsung apparaten, garantieregelingen, dienst na verkoop en nog veel meer. Wie de Samsung Service liever niet via de Samsung Chat contacteert, kan hiervoor het centrale oproepnummer 022012418  gebruiken. Daar staan verschillende helpdeskmedewerkers klaar die je graag te woord staan.

Samsung Belgique

Samsung wil al haar klanten kunnen te woord staan. Daarom wordt de Samsung Service ook in het Frans aangeboden. De Samsung Chat en het Samsung Service telefoonnummer zijn bijgevolg ook in het Frans beschikbaar. Wanneer je deze informatie in het Frans wil lezen, dan is dat mogelijk via de site van Samsung Belgique. Daar kun je al deze informatie nog eens nalezen en bij vragen kun je ook in het Frans terecht op 022012418.

Samsung België, onze mening

Samsung is een wereldmerk dat prima producten combineert met een uitstekende service. Mocht je toch nog problemen ondervinden, dan kun je altijd terecht op de Samsung Chat of op het centrale telefoonnummer 022012418 

WEB-SAMSUNG CONTACT

12 Responses

 1. Ik heb een printer Samsung M/C-ML2165W/SEE
  Ik heb de app mobile print op mijn appel tablet gezet om via WiFi te printen maar dat lukt niet.
  Hebt u een beschrijving hiervoor?

  Met beleefde groeten

  Leunen Roger

  leunenroger@hotmail.com

 2. Wanneer word nu eigenlijk de cashback van €100 terugbetaald voor de wasmachine ww81k6404qw aangekocht bij Vandenborre op 18/12/2017

 3. heb op 26/11 2017 een samsung galaxy s7edge gekocht met de promotie van een Fast Wireless Charger al de gegevens opgestuurd zoals gevraagd zijn nu maart 2018 nog altijd niets ontvangen hey zijn het allemaal leugens bij samsung ? Zal de laatste keer zijn dat ik iets van samsung koop. Wat een merk die zijn eigen beloofte niet nakomt zeker sterk afteraden nog iets te kopen van dat merk.

 4. Geachte, Ik heb verschillende Samsung toestellen in mijn bezit waaronder tv,smartphone, en tablet. Deze laatste een Samsung galaxy tab s valt om de haverklap uit, het toestel schakelt zichzelf uit om terug op te starten dit dikwijls in volle gebruik bv bij het opstellen van een mail. Dit gaat steeds gepaard met een eerste trilling gevolgd even later door een tweede en gaat hij rebooten. Ik las op het net dat dit bij veel mensen voorkomt. Wat moet ik doen om dit zeer hinderlijke gebrek te vermijden.
  Ik begin met tijden te denken aan overschakeling naar Apple te maken,mijn vrouw heeft met haar tablet watouder is nog nooit enig probleem gehad , dus los dit aub op
  Met vriendelijke groet
  Charles

 5. Ik heb een Samsung Galaxy Tab S3 aangekocht in de Media Markt te Hasselt op 14-12-2017.
  Er was toen een actie koop Galaxy Tab 3 vanaf 13-11-2017 tot en met 31-12-2017 en ontvang een Book Cover Keyboard en Staedtler pen voor je tablet t.w.v. €170. Ik heb onmiddellijk het registratieformulier in gevuld en de nodige aankoopbon en streepjescode bij gevoegd .Ik krijg vanaf toen wel mailtjes toegestuurd. Maar heb tot op heden nog geen Book cover Keyboord met Staedler pen ontvangen. Wat moet ik daar verder nog voor doen om dit te ontvangen?

 6. Ik heb een was-droogcombinatie type WD90J6A00AW gekocht. Dit toestel kan niet geregistreerd worden op de website van Samsung omdat het type in de keuzelijst ontbreekt. Het is evenmin mogelijk op de website het type zelf in te vullen. Ook kan vanop de website geen mail naar Samsung verzonden worden. Men wordt verplicht een account op Facebook te openen, zoals ik noodgedwongen heb gedaan. Benieuwd of er een oplossing komt.

 7. Geachte
  Wij schaften net een samsung tablet S6 aan. De tablet is O.K. maar jammer genoeg moeten wij nu betalen voor het downloaden van de wordapp omdat deze tablet 10,5 inch is.
  Vinden jullie dit logisch. Het is toch een tablet!!

 8. Beste,

  Ik wil gewoon melden dat ik op 5 jaar tijd 2 wasmachines Samsung ECO Bubbel 7 kg heb gekocht , allebei na 2,5 jaar defect
  Ik moet Samsung proficiat wensen om het zo mooi te timen, altijd net uit garantie!
  Altijd motor of printplaat , als ik de blogs lees is het schandalig.

  Uiteindelijk mijn gezond verstand gebruikt en een ander merk gekocht !

 9. Beste,
  Graag uw aandacht voor het volgende. Ik slaag er niet in om in mijn ‘My Samsung’ -account mijn niet meer bestaand telefoonnummer te corrigeren (mijn nieuw nummer is 0468 31 89 08).
  Kan u mij laten weten aub wat hiertoe de juiste procedure is?
  Met de beste dank alvast.

 10. Geachte

  Ik heb een bericht gekregen van samsung dat ik de 2de prijs heb gewonnen. Een smartphone waar ik 2€ moet storten om hem te ontvangen.Ik betrouw dat niet .Want wanneer ik 2€ betaal hebben ze mijn bankgegevens om meer geld af te halen.
  Mijn vraag is ,is dit wel van samsung ?

Leave a Reply