NL

Kruidvat contact informatie, Kruidvat klantenservice, Kruidvat openingstijden

Wij kunnen u helpen Kruidvat Contact op te nemen en u informatie geven over de Kruidvat Klantenservice.

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Wat weten we over Kruidvat?

Kruidvat is marktleider binnen de gezondheids- en beautymarkt in België. Kruidvat biedt diverse laaggeprijsde producten aan. Het motto van Kruidvat ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ is wel bekend. Kruidvat biedt naast verse dagelijkse verzorgingsproducten ook huishoudartikelen, speelgoed, elektronica- en babyproducten aan. Op de website kunt u uw producten bestellen. U kunt producten thuis laten bezorgen, maar u kunt ook terecht in de Kruidvat winkel bij u in de buurt. Kruidvat biedt goede service, de laagste prijzen en duurzame producten. Via de Kruidvat app kunt u de nieuwste producten bekijken en shoppen. U kunt met een Kruidvat kortingscode of Kruidvat klantenkaart voordelig producten bestellen in de Kruidvat app, op de website of in de winkel. Op de Kruidvat website vindt u alle informatie over de Kruidvat openingstijden en hoe u via de Kruidvat klantenservice met Kruidvat contact kunt opnemen.

Waarover kan ik met Kruidvat contact opnemen?

  • ✅ Hoe kan ik met Kruidvat contact opnemen?
  • ✅ Op welke tijden is de Kruidvat klantendienst geopend?
  • ✅ Waar kan ik een Kruidvat winkel bezoeken?
  • ✅ Wat zijn de Kruidvat openingsuren?
  • ✅ Waar kan ik de Kruidvat app downloaden?
  • ✅ Hoe kan ik de Kruidvat klantenservice bereiken?
  • Met al deze vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de klantenservice. Het is nu heel makkelijk om met Kruidvat contact te hebben.

Kruidvat contact: alle contactmogelijkheden van de Kruidvat klantendienst

U kunt met Kruidvat contact opnemen op verschillende manieren. Dit zijn de mogelijkheden op een rijtje:

  • U kunt telefonisch contact opnemen tijdens de Kruidvat openingsuren. Op werkdagen van 09:30 tot 17:30 uur, op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Het algemene telefoonnummer van de Kruidvat klantenservice is: 033 030 136 (lokaal tarief)
  • Op de website vindt u antwoord op meest gestelde vragen aan de Kruidvat klantenservice.
  • Op de website kunt u op werkdagen chatten met een medewerker tussen 09:00 en 19:30 uur.
  • Voor overige vragen kunt u schriftelijk een verzoek doen, door een brief te sturen naar Kruidvat Retail BV, t.a.v. Klantenservice, Postbus 34, 3927 ZL Renswoude

 

*Kruidvat heeft geen mogelijkheid om middels een contactformulier uw vraag te stellen, en er is geen e-mailadres van de Kruidvat-klantenservice bekend.

U kunt met Kruidvat contact opnemen door middel van chat. Op de Kruidvat website kunt u live chatten met een medewerker tussen 09:00 en 19:30 uur. Klik op de live chat ‘Kiki’. Deze virtuele medewerker helpt u graag.

Chatten “Kiki”

Hoe kan ik met Kruidvat contact opnemen via social media?

De Kruidvat klantendienst kan ook worden benaderd via Facebook Messenger, Instagram of Twitter. Via deze kanalen vindt u ook informatie over Kruidvat kortingscode en Kruidvat klantenkaart.

U kunt zich registreren door een Mijn Kruidvat account aan te maken via de website. Op deze manier kunt u uw producten beheren en vragen stellen. Via de Kruidvat klantendienst neemt u met Kruidvat contact op voor diverse andere vragen.

Is er een Kruidvat winkel app?

Er is een Kruidvat app beschikbaar, voor het inzien van de nieuwste producten, bestellingen en uw Kruidvat klantenkaart. Er is informatie over Kruidvat openingstijden van een winkel bij u in de buurt en over Kruidvat kortingscode.

Informatie over voorwaarden, Kruidvat kortingscode, levering en retourneren

Bestellen en levering:
U bestelt een product door eerst een Mijn Kruidvat-account te openen via de Kruidvat website. U dient uw gegevens in te vullen en uw wachtwoord in te stellen. Dit allemaal kan 24/7 online via de Kruidvat website. Nadat u bent ingelogd, kunt u een bestelling plaatsen. Momenteel wordt er op alle locaties in België bezorgd. Bij een bestelling boven 50 euro zijn de verzendkosten gratis, bij actieproducten is verzending boven 15 euro gratis. U kunt er ook voor kiezen om uw product in de winkel op te halen. Kijk op de website voor de locaties van de winkels en bezorging.

Wijzigen of annuleren:
Het is niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren of te wijzigen. Zodra uw bestelling is ontvangen, kunt u het product retourneren met de juiste frankering, of het product kunt u gratis retour brengen in een Kruidvat winkel. Binnen 14 dagen kunt u uw product retourneren.

Algemene voorwaarden https://www.kruidvat.be/

Kan ik me aanmelden voor de Kruidvat nieuwsbrief?

Voor up-to-date informatie kunt u zich registreren en inloggen bij Mijn Kruidvat. U ontvangt dan automatisch de Kruidvat marketing mails over Kruidvat kortingscode en promoties. U vindt ook informatie over de Kruidvat klantenkaart en de nieuwste producten. U kunt voor overige vragen met Kruidvat contact opnemen via de Kruidvat klantenservice door te bellen of een contactformulier in te vullen op de website.

Abonneer op de nieuwsbrief Kruidvat https://www.kruidvat.be/nieuwsbrief

Kan ik met Kruidvat contact opnemen als ik wil werken bij Kruidvat?

Er is een mogelijkheid om vacatures te bekijken en om online te reageren door een formulier in te vullen. Op dit moment zijn er meer dan 200 vacatures open van Stagiair tot Medewerker logistiek. Via het online formulier kunt u een sollicitatie indienen. Om te zien of er een vacature is die overeenstemt met uw vaardigheden en interesses, kunt u deze link volgen.

Contact Kruidvat op diverse manieren

U kunt op werkdagen van 09:30 tot 17:30 uur, op zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur met Kruidvat bellen. Het algemene telefoonnummer voor de Kruidvat klantendienst is: 033 030 136 (lokaal tarief)

U kunt 24/7 inloggen op uw Mijn Kruidvat account op de Kruidvat website.

Het postadres is van het Kruidvat hoofdkantoor is
Kruidvat Retail BV
t.a.v. Klantenservice
Postbus 34
3927 ZL Renswoude

Voor gedetailleerde winkelinformatie per winkel kunt u naar de winkelzoeker gaan Kruidvat België.

Hoofdkantoor Kruidvat

Het algemene vestigingsadres van Kruidvat is Nijborg 17, 3927 DA Renswoude

Hoe vind ik informatie over Kruidvat winkel op Google Maps?

Op Google Maps vindt u het adres van de hoofdvestiging van Kruidvat. U kunt foto’s bekijken, de Kruidvat openingsuren vinden. U kunt de reviews per vestiging lezen. Kruidvat heeft op Google Maps een gemiddelde review van 3.5 uit 5 sterren. De reviews gaan over Kruidvat klantenservice en de Kruidvat contact mogelijkheden.

Wat zijn de meest gestelde vragen aan de Kruidvat klantenservice?

Op dit moment gaan de veelgestelde vragen aan de Kruidvat klantendienst over:

  • Gebruik en installatie van de Kruidvat app
  • Gebruik van Mijn Kruidvat account en de privacy
  • Het plaatsen van reserveringen en bestellingen online, inclusief Kruidvat kortingscode
  • Hoe u kunt solliciteren op een Kruidvat vacature
  • Vragen over Kruidvat openinguren
  • Wat zijn de Kruidvat contact mogelijkheden

Deze vragen kunnen wij beantwoorden als u contact met ons opneemt via 0902-12007 of lees op de Kruidvat website https://service.kruidvat.be/

Kruidvat contact opnemen over storingen?

Er is een mogelijkheid om de problemen met de website servers van de Kruidvat te bekijken. Dit kan via allestoringen.nl. Tevens kunt u Kruidvat Twitter of Facebook Messenger ook raadplegen. U kunt ook altijd de Kruidvat klantenservice bellen tijdens openingstijden indien u problemen ondervindt met de Kruidvat website.

Hoe kan ik met Kruidvat contact over klachten opnemen?

U kunt op Kruidvat website een review achterlaten over een product. Indien u een klacht heeft, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de Kruidvat klantenservice tijdens de openingsuren, of u kunt chatten op de website. Als u vindt dat uw klacht niet voldoende wordt afgehandeld, dan neemt u contact op met de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Waar kan ik reviews vinden over de Kruidvat winkel?

Kruidvat heeft een review van 1,7 uit 5 sterren op Trustpilot. Op trustpilot gaan er 510 reviews over ervaringen met de de Kruidvat klantendienst, Kruidvat openingstijden en Kruidvat klantenkaart.

Mila Routen

Mila is een expert op het gebied van klantenondersteuning die zich inzet om u te helpen volledige informatie over een bedrijf te vinden. Ze doet sinds 2017 klantenservice en beoordeelt bedrijven

Yura Anisimov

Recent Posts

Op deze pagina vindt u alles over hoe u met Octaplus contact kunt opnemen en informatie over de Octaplus klantendienst

Heb je een vraag? Hulp nodig? Onze agenten zullen u onmiddellijk doorverbinden. Kost 1€/min BEL…

1 year ago

Op deze pagina vindt u alles over hoe u met Mega contact kunt opnemen en informatie over de Mega klantendienst

Heb je een vraag? Hulp nodig? Onze agenten zullen u onmiddellijk doorverbinden. Kost 1€/min BEL…

1 year ago

Vous trouverez ici tout: UPS contact Belgique, UPS envoi colis

Vous avez une question? Besoin d'aide? Nos agents vous contacteront immédiatement. Coût 1€/min Cadran 0902-12007…

1 year ago

Cherchez-vous à contact Plopsaland? Voici un aperçu des joindre

Vous avez une question? Besoin d'aide? Nos agents vous contacteront immédiatement. Coût 1€/min Cadran 0902-12007…

1 year ago

Carrefour contact : Service clientèle en Belgique ?

Vous avez une question? Besoin d'aide? Nos agents vous contacteront immédiatement. Coût 1€/min Cadran 0902-12007…

1 year ago

FedEX Belgique Contact, FedEX contact, FedEX Chat, livraison FedEX

Vous avez une question? Besoin d'aide? Nos agents vous contacteront immédiatement. Coût 1€/min Cadran 0902-12007…

1 year ago