tlkhelp.be-logo

☎ Acer support

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Acer telefoon is: 078-150023

Maandag – zondag van 09:00 tot 17:00 uur.

Inhoudsopgave

Acer Belgique biedt support aan Acer-users aan. Neem met Acer support contact op

 

Voor alle vragen over Acer toestellen neem met Acer Support contact op

Acer is een Taiwanese multinationale hardware en elektronica-onderneming, gespecialiseerd in geavanceerde elektronische technologie, met het hoofdkantoor in New Taipei City, Taiwan. De producten van Acer omvatten desktop-pc’s, laptop-pc’s (clamshells, 2-in-1’s, convertibles en Chromebooks), tablets, servers, opslagapparaten, virtual reality-apparaten, schermen, smartphones en randapparatuur.

Acer werd opgericht door Stan Shih, zijn vrouw Carolyn Yeh, en een groep van vijf anderen als Multitech in 1976, met het hoofdkantoor in Hsinchu, Taiwan.

Het bedrijf begon met elf werknemers en US $ 25.000 aan kapitaal. Vanaf begin was Acer  vooral een distributeur van elektronische onderdelen en een consultant in het gebruik van microprocessor technologieën. Het bedrijf produceerde de Micro-Professor MPF-I trainingspak en vervolgens twee Apple II-klonen; de Microprocessor II en III voordat ze toetraden tot de opkomende IBM PC-compatible markt en een belangrijke pc-fabrikant worden. Het bedrijf kreeg in 1987 de naam Acer.

Acer streeft ernaar ‘s werelds grootste pc-leverancier te worden, in de overtuiging dat het doel kan helpen om schaalvoordelen te behalen en een hogere marge te genereren. Maar een dergelijke afhankelijkheid van de hoogvolume, hoogwaardige pc-markt maakte Acer zichtbaar bij het kopen van gewoontes veranderd. Het hoofdkantoor van Acer in Benelux is in Nederland, in ‘s Hertogenbosch gesetteld. Tevens Acer Belgique is een gedeelte van Acer Benelux groep.

Nu kan iedereen genieten van stijlvolle, betrouwbare en niet dure toestellen overal ter wereld. Voor alle vragen over Acer producten kunnen gebruikers Acer support team benaderen.

Acer Belgique biedt uitgebreid support programma voor alle Acer houders aan

Uitstekend service en ondersteuning zijn belangrijke doelen van het bedrijfsmissie. Acer streeft naar topkwaliteit van producten en diensten. Daarom biedt Acer België een uitgebreid support programma voor de Acer producten gebruikers. Ten eerste, er is een aparte pagina ontwikkeld met alle veelgestelde vragen over mogelijke problemen van Acer producten acer.com/ac/nl/BE/content/ask-acer

Ten tweede, er is een online self service pagina gemaakt. Mensen kunnen hun toestel ter reparatie aanbieden customercare.acer-euro.com/customerselfservice

Of  de status van de bestaande reparatie controleren: customercare.acer-euro.com/customerselfservice/CaseBooking

Hoe kunnen klanten met Acer klantenservice contact opnemen?

De klanten willen zo spoedig mogelijk met het bedrijf contact opnemen mocht iets met Acer product gebeuren. Het is mogelijk op vele manieren gedaan worden. Bijvoorbeeld, mensen kunnen telefonisch contact met Acer klantenservice opnemen.

Acer telefoon is: 078-150023 Acer helpdesk is van 9:00 tot 17:00 uur elke werkdag bereikbaar.

Ook zijn er andere manieren om Acer te benaderen.

Acer helpdesk is altijd klaar om ondersteuning aan te bieden

Het is mogelijk helpdesk van Acer op meerdere manieren bereiken zoals telefonisch of online.Om snel en efficient ondersteuning te krijgen kunnen gebruikers service – uitbreidingsplan activeren. Acer Care Plus is een dienst die gebruikers van Acer producten prioritair ondersteunt.  Om Priority Repair Service te activeren bel Acer care center op.

Telephone acer is: 078-150-023

Tevens kunnen Acer houders contact met andere Acer-gebruiker opnemen via Acer community community.acer.com

Welke garantie geeft het bedrijf op de producten? Bel Acer telefoon op

Wilt U precies weten wat voor garantie krijgt u op bepaalde Acer producten? Neem met Acer contact op en krijg een duidelijk uitleg erover. Op een aparte pagina acer.com/ac/nl/BE staat een standaart garantie van Acer toestellen.

Tevens biedt Acer een internationaal garantie aan voor de reizigers. International Travellers Warranty.wordt uitgebreid tot producten die zijn gekocht bij Acer of zijn erkende distributeurs, onder de bepaalde voorwaarden acer.com/worldwide/support

Welke vragen is het mogelijk via Acer klantenservice bespreken?

De Acer gebruikers willen snel en efficient support Acer krijgen. Contact Acer helpdesk als u volgende vragen hebt.

  • Hoe herstel ik mijn Acer pc?
  • Hoe kan ik standaard Windows 10 opstarten?
  • Hoe wijzig ik mijn harde schijf?
  • Wat moet ik doen als het touchscreen van mijn smartphone werkt niet?
  • Hoe schakel ik de draadloze netwerk in?
  • Hoe verwijder ik SIM kaart uit mijn Liquid Acer smartphone?
  • Wat is een SIM Beheer en hoe wordt het gebruikt?
  • Hoe krijg ik updates voor mijn Acer toestel?
  • Enz

Acer Belgique biedt een uitstekend support en service voor iedere Acer- gebruiker binnen Benelux aan. Om uw Acer gadget zo snel mogelijk repareren neem met Acer direct contact op met vele mogelijke manieren. U kunt Acer support team bellen of via internet de specialisten van het bedrijf benaderen.