tlkhelp.be-logo

☎ Brussels Airlines contact

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Baggage service center: 0032 2 723 23 16 Informatie en Boekingen voor vragen over bestaande of nieuwe boekingen en algemene reisinformatie: +32 2 723 23 62 Miles & More 0902 51600 €0,750 per minuut (verbindingskost: €0,051) Internet Helpdesk (voor technische ondersteuning en hulp met de Brussels Airlines website en mobiele app) +32 5 333 81 81

Informatie en Boekingen voor vragen over bestaande of nieuwe boekingen en algemene reisinformatie: We zijn 24/7 bereikbaar in het Engels Voor hulp in het Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans: Maandag – Vrijdag: 09:00 – 19:00 CET Zaterdag: 09:00 – 17:00 CET Let op: Een toeslag is mogelijk van toepassing voor tickets gekocht via Service Centre of de ticketbalies. Miles & More We zijn 24/7 bereikbaar in het Engels Voor hulp in het Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans: Maandag – Vrijdag: 09:00 – 19:00 CET Zaterdag: 09:00 – 17:00 CET Internet Helpdesk (voor technische ondersteuning en hulp met de Brussels Airlines website en mobiele app) We zijn 24/7 bereikbaar in het Engels Voor hulp in het Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans: Maandag – Vrijdag: 09:00 – 19:00 CET Zaterdag: 09:00 – 17:00 CET

Brussels Airlines SA/NV – 100-102, Avenue des Saisons, box 30, 1050 Brussels, Belgium

Inhoudsopgave

SN Brussels Airlines biedt vlucht reizen aan. Neem met Brussels Airlines contact

Voor alle vragen over vliegtickets en bestemmingen neem met Brussels Airlines contact op

Het verhaal van Brussels Airlines is in 2002 begonnen. Toen werd er moederbedrijf SN Airholding opgericht. SN Airholding is perfect gevestigd in de hoofdstad van België en Europa met vele verbindingen door de hele wereld. In 2003 heeft de maatschappij de naam SN Brussels Airlinesgekregen. De luchtvaartmaatschappij werd samengevoegd met Virgin Express in Brussels Airlines, dat op 25 maart 2007 van start ging. De luchtvaartmaatschappij had haar hoofdkantoor in Airport Building 117 in Zaventem, Brussel, in de buurt van Brussel. Voor meer informative over vluchten, tijdschema, vliegtickets kunnen de reizigers altijd met Brussels Airlines contact opnemen op verschillende makkelijke manieren.

 

Belangrijke gegevens van SN Brussels Airlines

SN Brussels Airlines Belgique is lid van de Lufthansa Groep. De luchtvaartmaatschappij in de afgelopen jaren liet een indrukwekkende groei zien. Haar missie is het meest persoonlijk gericht maatschappij zijn en een onvergetelijk ervaring voor reizigers maken.

 • Brussels Airlines heeft 48 moderne toestellen;
 • Het bedrijf vliegt naar 122 bestemmingen ter wereld;
 • Dagelijks wordt er gevlogen 2000 vluchten;
 • Er werken 3 900 medewerkers bij het bedrijf;
 • Er vliegen 250 vluchten per dag;
 • Meer dan 9 miljoen passagiers per jaar naar, via en vanaf Brussels Airport.

Contact Brussels Airlines voor voordelige vliegtickets op vele verschillende manieren

Tegenwoordig kan iedereen snel en makkelijk over de hele wereld reizen. Wat is wel belangrijk hoe betrouwbare en voordelijk de luchtvaartorganisatie is. SN Brussels Airlines streeft om persoonlijk en flexibel diensten aan te bieden.Ook verstreek de maatschappij een efficiënt en professionele klantenservice. De reizigers kunnen met SN Brussels Airlines contact opnemen via messengers van sociale media, chat, email of telefonisch.Ondanks het feit dat het bedrijf streeft naar uitstekende service, helaas, kan het gebeuren dat klanten niet tevreden zijn. Daarom bestaat er een pagina waar mensen kunnen hun klachten of problemen melden brusselsairlines.com/nl-be/

Waar kunnen de reizigers contact van SN Brussels Airlines Belgique vinden?

De klanten kunnen altijd zo snel mogelijk contact met SN Brussels Airlines opnemen. Het is mogelijk op vele verschillende manieren doen. Dit is zeer handig als mensen moeten spoedig ondersteuning krijgen.

Wat is de Brussels Airlines telephone nummer?

Het is mogelijk helpdesk van Brussels Airlines gewoon telefonisch bereiken. Mocht de reiziger nieuwe boeking willen doen, bel dan: 0902 51600 De klantenservice afdeling is 24 uur 7 dagen per week is geopend. Hebt de klant vliegticket gekocht maar heeft wel vragen, Brussels Airlines telephone nummer van dienst na verkoop: +32 2 723 23 62. De dienst is ook 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.


Praktische tips en adviezen van Brussels Airlines

SN Brussels Airlines in een respectabele en betrouwbare specialist in het gebied van reizen en vluchten. Daarom staan er op de website veel nuttige tips voor de reizigers. Bijvoorbeeld, mensen kunnen aankomst en vertrek checken, vluchtschema op maat zetten, de alle bestemmingen bekijken. Tevens staat belangrijke reisinformatie voor elke reiziger. Bijvoorbeeld:
 • Alle info over de baggage;
 • Hoe kunnen mensen naar de luchthaven aankomen;
 • Belangrijke informatie over services aan boord;
 • Hoe kunnen reizigers met kinderen makkelijker reizen;
 • Hoe kunnen mensen met dieren reizen;
 • Welke voorbereidingen moeten mensen voor hun trip doen.

Welke vragen is het mogelijk via Brussels Airlines contact telephone stellen?

De reizigers willen de mogelijkheid hebben snel en eenvoudig contact met de luchtvaartmaatschappij opnemen. contact Brussels Airlines als u volgende vragen hebt. Brussels Airlines service client heeft spoedig volgende antwoorden:
 • Hoe koop ik een ticket online?
 • Hoe kan ik de gegevens van mijn ticket wijzigen?
 • Welke reisdocumenten zijn er noodzakelijk?
 • Krijg ik mijn zitplaats gereserveerd?
 • Hoe kan ik een vergoeding van annulering aanvragen?
 • Waar zie ik de bevestiging van mijn reservering?
 • Enz.

Wat is mijn persoonlijk account?

De reizigers kunnen een account online aanmaken. Dankzij de persoonlijk account kunnen klanten meteen hun reserveringen zien, tijdschema van reizen, onmiddellijk online betalen en nog leuke bonussen sparen. Om een account aan te maken moeten reizigers op een icoontje boven rechts kicken en daarna de instructies volgen. SN Brussels Airlines service biedt de klanten spoedig en efficiënt ondersteuning aan. De medewerkers van helpdesk zijn erg aandachtelijk. De passagiers kunnen met Brussels Airlines contact opnemen om de vragen over vliegtickets, boekingen, annuleringen en bagagge snel te stellen.