tlkhelp.be-logo

☎ Samsung België

samsung belgique
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Lokaal tarief:
BE: 02 201 2418
LUX: 26 10 37 10

Elke dag bereikbaar van 8:00 – 24:00,
ook in het weekend.

Samsung Experience Store Brussels: Boulevard Lambermont 1, 1000 Bruxelles

Samsung Experience Store Antwerpen:   Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem

Samsung Service Center Antwerpen: Van Immerseelstraat 46, 2018 Antwerpen

Inhoudsopgave

Samsung België

Samsung België wordt een steeds grotere player op het gebied van TV, multimedia, mobiele apparaten en telefonie. Tijd voor een beetje aandacht aan hun klantenservice.

Samsung Support, een belangrijk onderdeel van Samsung België

Het Koreaanse merk Samsung krijgt steeds meer voet aan de grond in België. Het is dan ook hoog tijd om eens te bekijken of het populaire merk zijn reputatie wel voldoende eer aan doet. De producten van het Koreaanse merk staan ongetwijfeld voor kwaliteit, maar kan wel hetzelfde gezegd worden van de klantenservice? Laten we dit eens stap voor stap bekijken.

Samsung België bestaat uit de volgende diensten en departementen:

  • Samsung Mobile
  • Samsung TV
  • Samsung Cashback
  • Samsung Service

Samsung Mobile

Wie Samsung Mobile zegt denkt automatisch aan GSM’s en tablets die op het Android OS werken. Door de voordelige prijs en de uitstekende functionaliteit is de populariteit van het Koreaanse merk Samsung op een korte tijd de hoogte ingegaan. Samsung Mobile is wel degelijk een merk dat de vergelijking met andere bekende merken ruimschoots kan doorstaan. Of het nu over een GSM of een tablet gaat, Samsung Mobile zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van de beste gebruikerservaring kunt genieten. De apps voor Android zijn momenteel al dermate uitgebreid dat kiezen voor Samsung niet langer betekent dat je enige functionaliteit zou moeten missen door je keuze voor Samsung Mobile.

Samsung TV: een sterk merk

Momenteel is Samsung wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van televisie. Ook voor Samsung België is dit het geval. Samsung TV staat garant voor een verfijnd design in combinatie met een perfecte gebruikerservaring. De producten van Samsung TV zijn duurzaam en gaan langer mee dan vergelijkbare toestellen van de concurrentie. Toch kan het zijn dat ondanks de goede zorgen van het merk de TV niet goed werkt en dat je contact dient op te nemen met de klantendienst van Samsung. Dit kan je doen op verschillende manieren, maar de meest gebruikte manier is het telefoonnummer 022012418 . Dit is een centraal telefoonnummer dat je kunt gebruiken om de Samsung klantendienst te bereiken.

Samsung Cashback

Om zijn klanten nog beter in de watten te kunnen leggen biedt Samsung Cashback diverse aantrekkelijke terugbetalingen en gratis aanbiedingen aan die voor vele klanten moeilijk te versmaden zijn. Deze kortingen variëren in prijs en zijn natuurlijk ook afhankelijk van het product dat je koopt. Op de site van Samsung België worden cashbacks van 50 euro tot en met 500 euro aangeboden. Wie op zoek is naar betrouwbare multimedia en wil genieten van kortingen, zal het Samsung Cashback systeem zeker kunnen waarderen.

Samsung Chat: persoonlijke hulpverlening

De Samsung Chat is niet alleen een prachtige Smartphone van het merk Samsung, het is ook nog eens een alternatieve manier om de klantendienst van Samsung België te bereiken. Wie nog nooit geprobeerd heeft om een klantendienst via chat te bereiken, moet zeker de Samsung Chat van de klantendienst eens uitproberen! Je krijgt direct iemand aan de lijn waarmee je je probleem kunt bespreken en je hoeft niet langs een telefoonmenu te passeren en je beurt af te wachten.

Samsung Service, voor het geval er toch iets zou mislopen

Ook al gaat Samsung België er prat op dat dat Samsung staat voor kwaliteit, de Samsung Service staat paraat voor het geval er toch iets zou mislopen. Bij deze dienst van Samsung België kun je terecht voor alle vragen over de Samsung apparaten, garantieregelingen, dienst na verkoop en nog veel meer. Wie de Samsung Service liever niet via de Samsung Chat contacteert, kan hiervoor het centrale oproepnummer 022012418  gebruiken. Daar staan verschillende helpdeskmedewerkers klaar die je graag te woord staan.

Samsung Belgique

Samsung wil al haar klanten kunnen te woord staan. Daarom wordt de Samsung Service ook in het Frans aangeboden. De Samsung Chat en het Samsung Service telefoonnummer zijn bijgevolg ook in het Frans beschikbaar. Wanneer je deze informatie in het Frans wil lezen, dan is dat mogelijk via de site van Samsung Belgique. Daar kun je al deze informatie nog eens nalezen en bij vragen kun je ook in het Frans terecht op 022012418.

Samsung België, onze mening

Samsung is een wereldmerk dat prima producten combineert met een uitstekende service. Mocht je toch nog problemen ondervinden, dan kun je altijd terecht op de Samsung Chat of op het centrale telefoonnummer 022012418 

WEB-SAMSUNG CONTACT