tlkhelp.be-logo

☎ Klantendienst Electrabel

electrabel contact
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

078 35 33 33 (Zonaal tarief)

Ma-Vr: 8u00 – 20u00

Za: 9u00 – 13u00

Boulevard Simon Bolivarlaan 34
1000 Brussels

Inhoudsopgave

 

Klantendienst Electrabel: een hele geschiedenis

De klantendienst van Electrabel is mogelijk de bekendste van het land. Ondanks de toenemende concurrentie blijft Electrabel een sterk merk, en daarbij hoort ook een sterke klantendienst. Dit was al zo toen het bedrijf nog Ebes heette en Reddy Kilowatt de mascotte ervan was. Nu heet deze sterkhouder op gebied van energie alweer tientallen jaren Electrabel en kunnen we alleen maar vaststellen dat de Klantendienst Electrabel zeker niet aan belangrijkheid heeft ingeboet.

 

 

Klantendienst Electrabel: wij verzekeren u tegen energiepannes

Of het nu gaat over elektriciteit of over gas, het is duidelijk dat we niet zonder energie kunnen. Daarom vindt een marktleider zoals Electrabel het belangrijk om haar klanten steeds van elektriciteit en gas te kunnen voorzien. In onze moderne wereld kunnen we ons een leven zonder deze energiebronnen immers niet meer voorstellen. Zowel gas als elektriciteit zijn onmisbaar in elk huishouden. Wat zou er gebeuren wanneer ineens alle licht zou uitgaan, we niet meer zouden kunnen koken en we ’s winters geen verwarming meer zouden hebben? Ook voor Electrabel is dit een retorische vraag. Daarom is de Electrabel klantendienst een belangrijk onderdeel van het bedrijf. De Electrabel Klantendienst zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens en informatie die nodig is om een continue service te verzekeren.

Telefoonnummer Electrabel: wanneer u er online niet meer uitkomt

Zoals bij ieder modern bedrijf zorgt de Electrabel Klantendienst ervoor dat de basisdiensten voor alle klanten online te raadplegen zijn. Dit begint bij uw persoonlijke gegevens. Maar u kunt ook de gegevens van uw facturen, rekeningen en betalingen online raadplegen. Ook uw verhuis kan online geregeld worden en zelfs het beheer van uw verbruik kunt u online regelen.

Toch kan het zijn dat u online geen oplossing kunt vinden voor uw probleem. In dat geval kunt u beroep doen op het Electrabel Telefoonnummer. Met een centraal nummer kunt u alle diensten bereiken die u nodig heeft om uw energielevering zonder problemen te laten doorgaan. Mocht u een panne hebben waardoor u niet langer kunt genieten van energieleveringen, dan zullen wij er alles aan doen om de leveringen zo vlug mogelijk te herstellen. In het voorkomend geval kunt u het Electrabel telefoonnummer 078353333 bellen. Onze vriendelijke en beleefde medewerkers staan u graag te woord en zullen in overleg met u voor de beste oplossing zorgen.

WEB-ELECTRABEL CONTACT

ELECTRABEL CONTACT