tlkhelp.be-logo

☎ BelgaCom Klantendienst

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

0800 22 800 – Vanuit België

+32 475 15 60 00 – Vanuit het buitenland

Op weekdagen van 8 tot 22u. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 9 tot 22u.

Koning Albert II-laan 27 – B-1030 Brussel.

 

Inhoudsopgave

 Costumer service belgacom 

Bent u op zoek naar een telefonie aanbieder met een goede klantenservice? Dan bent u bij Belgacom aan het goede adres. Deze aanbieder doet er namelijk alles aan om een zo goed mogelijke service aan te bieden aan alle klanten. Indien u niet tevreden bent, suggesties heeft of vragen, dan staat deze aanbieder daar voor open en zullen ze zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Naamsverandering

In september 2014 bracht Belgacom alle producten en diensten onder één commercieel merk, Proximus, met de belofte klanten altijd dichtbij te brengen bij wat voor hen belangrijk is met een aantrekkelijk aanbod van innoverende diensten en producten. Op voorstel van de Raad van Bestuur besliste de Buitengewone Algemene Vergadering op 15 april 2015 om haar maatschappelijke benaming (BELGACOM NV van publiek recht) te wijzigen in Proximus NV van publiek recht.
 

 

 

Belgacom klantendienst

De e services Belgacom zijn zeer uitgebreid, om hier toegang tot te krijgen hoeft u zich alleen maar in te schrijven via de website van Belgacom. Door lid te worden van E service Belgacom kunt u terecht op Blogs, artikelen, uw eigen gegevens, uw facturen enzovoorts.

Verder kunt u ook gebruik maken van het nummer  0800-22-800 door middel van uw mobiel, dit is een snel kiesnummer om in contact te komen met de klantenservice van Belgacom.
 
Kortom, als u op zoek bent naar een aanbieder met een betrouwbare en klantvriendelijke klantendienst, dan kunt u het best een abonnement afsluiten bij Belgacom. U kunt dan gebruik maken van de Belgacom e service. Verder wordt er al een hoop informatie gedeeld op de website en kunt u de klantenservice ook altijd telefonisch bereiken via de telefoonnummers die op de website staan weergegeven of via het telefoonnummer 0800-22-800.