tlkhelp.be-logo

☎ Klantendienst Mobistar

Klantendienst Mobistar
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Mobistar klantendienst –

+32 2 745 95 00

Alle dagen bereikbaar, ook op feestdagen: 8 u. > 22 u.

Bourgetlaan 3, 1140 Brussel (Evere)

Inhoudsopgave

Mobistar is nu Orange.

De Mobistar klantendienst is gespecialiseerd in mobiele telefonie en wil zijn klanten een optimale gebruikerservaring garanderen. Wij lossen graag uw problemen op.

Klantendienst Mobistar: wij lossen uw gsm-problemen op, of het nu gaat over mobiele telefonie of internet

Mobistar is een van de pioniers in België op het gebied van mobiele telefonie. De laatste jaren zijn onze diensten steeds meer uitgebreid omwille van de groei van het mobiel internet. Momenteel doe je zoveel meer met een GSM dan alleen maar bellen. Steeds meer mensen maken gebruik van mobiel internet doormiddel van wifi of 4G. Wij hebben er dan ook voor gezorgd dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. U kunt bij ons terecht voor alles was met uw GSM te maken kan hebben. Dit kan gaan van uw GSM toestel tot abonnementsformules of herlaadkaarten. Ook problemen met tablets kunnen door ons verholpen worden.

Klantendienst Mobistar: een moderne dienst die op verschillende manieren bereikt kan worden

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, volgen onze medewerkers de nieuwste ontwikkelingen steeds op de voet. Daarom kunt u onze dienst op verschillende manieren bereiken. Wanneer u problemen met uw telefoon ondervindt, is het logisch dat u ons op een andere manier probeert te bereiken. Dit kan op verschillende manieren:

  • Online: u kunt ons altijd een e-mail sturen. Dit is ideaal voor wie ons niet tijdens de werkuren kan bereiken. Online zijn wij op elk moment van de dag bereikbaar. Mobistar garandeert dat u binnen de 5 werkdagen antwoord krijgt op uw vraag.
  • Soms kan een probleem persoonlijk van aard zijn. In dat geval kan een contact onder vier ogen uitkomst brengen. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u altijd contact opnemen met een Mobistar Center bij u in de buurt. Deze centers zijn open van maandag tot zaterdag tussen 10 uur en 18 uur.
  • Telefonisch: omdat Mobistar de specialist is op gebied van mobiele telefonie, bestaat er ook een telefonisch Mobistar contact. U kunt Mobistar contact bereiken op het nummer 5000  De uren waarop u Mobistar Contact kunt bereiken zijn vrij flexibel en haalbaar voor de meeste van onze klanten.

Mobistar contact is 7 dagen op 7 bereikbaar en heeft zowel medewerkers voor administratieve als voor technische problemen. Wij helpen u graag verder van maandag tot zaterdag van 8 uur tot 20 uur, en op zaterdag van 10 uur tot 18u30. Voor technische problemen kunt u elke dag terecht van 8 uur tot 22 uur.

 

Mobistar klantendienst –

In België

Met je Orange – nummer 5000 gratis nummer

In het buitenland

Of met een ander nummer

+32 2 745 95 00

lokaal tarief

Dankzij dit centrale telefoonnummer kunt u de Mobistar klantendienst vlot bereiken. Wij staan u graag te woord en proberen samen met u een oplossing op maat te vinden voor uw GSM problemen.

WEB-MOBISTAR CONTACT