☎ DKV contact

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

02 287 64 11

DKV Belgium N.V.
Loksumstraat 25
B-1000 Brussel

Inhoudsopgave

Neem met DKV Contact en krijg alle informatie over DKV verzekering mogelijkheden

 

DKV verzekering biedt goed en betaalbare zorg aan de consumenten

In 1964 werd de DKV Belgium zorgverzekering opgericht. Vanaf begin was het een bijkantoor van Deutsche Krankenversicherung AG. Sindsdien is DKV gegroeid tot een van de grootste zorgverzekeraars in België. Vergeet niet dat belgische geneeskunde is een van de beste ter wereld. Verzekeraar DKV maakt het toegankelijk voor alle mensen. Dankzij diensten van DKV kunnen de patiënten gebruik maken van goede gezondheidszorg. Ook doet het bedrijf alles om premies zo betaalbaar mogelijk te houden. Wilt U meer weten over premies, gezondheidszorg en polissen van het verzekeraar, neem gewoon met DKV Contact en stel al uw vragen. DKV verzekering helpt mensen goed voor hun gezond zorgen.

Er zijn de indrukwekkende feiten van DKV hospitalisatieverzekering

In de afgelopen 50 jaar heeft het verzekeraar rijke geschiedenis opgebouwd. Het bedrijf streeft om een van het beste verzekeraars in België te blijven. Hierbij zijn er paar interessante prestaties over DKV verzekeraar.

 • In 1973 heeft het bedrijf de eerste in België hospitalisatieverzekering gelanceerd;
 • In 1991 heeft DKV de Medi-Card gelanceerd, de eerste derdebetalerssysteem in België;
 • Het bedrijf heeft meer dan 2 miljoen verzekerden;
 • DKV werkt met meer dan 6000 tussenpersonen.

Er zijn veel mogelijkheden met DKV contact te opnemen

Iedereen kan makkelijk contact DKV opnemen. Mocht U vragen over zorgverzekering of de betaling van de premie hebben, dan kunt U op meerdere manieren het verzekeraar aanspreken.

Telefoonnummer DKV en andere belangrijke gegevens van het verzekeraar staan vermeld op:

 • Op het website www.dkv.be staat alle informatie over het bedrijf. Daar kunnen de klanten alle aanbiedingen doorlezen en via account mijn DKV zorgverzekering contract in een klik regelen.
 • De vragen kunnen ook gesteld worden via DKV telephone, Messenger van Facebook, contactformulier, of via veelgestelde vragen pagina www.dkv.be/contact.
 

Nog meer manieren met DKV Belgium in contact te komen

De klanten kunnen snel en makkelijk het verzekeraar iedere werkdag gerust bellen.Tevens biedt DKV een makkelijk systeem om zelf alle verzekeringszaken beheersen via Medi-Card pass. De verzekerden kunnen met dit pass meteen in het ziekenhuizen of bij apotheken betalings maken. De transacties worden onmiddellijk afgewikkeld. Voor een Medi-Card kunt U contact met het verzekeraar opnemen.

 1. Bent U de klant van DKV hospitalisatieverzekering of wilt U een klant worden? Bel DKV telefoonnummer: +32 2 287 64 11
 2. Facebook pagina facebook.com/DKV.be
 3. DKV doet alles om haar klanten tevreden te houden. Toch kan het gebeuren dat de klant een klacht of een opmerking heeft, dan kunnen mensen een klachtenformulier online indienen: dkv.be/contact/een-klacht
 4. Tevens het is mogelijk schriftelijk een bericht naar DKVsturen: DKV Belgium N.V. Loksumstraat 25 B-1000 Brussel.

Welke vragen kunnen de klanten via DKV telefoonnummer of online stellen

Klantenservice afdeling DKV geeft de klanten alle antwoorden op volgende vragen:

 • Hoe wordt mijn premie berekend?
 • Hoe kan ik mijn declaratie indienen?
 • Hoe kan ik aanvullende verzekering nemen?
 • Hoe kan ik Mijn DKV account gebruiken?
 • Kan ik mijn verzekering bij DKV opzeggen?
 • Wat is de Medi-Card van DKV?
 • Wat is DKV app, hoe kan ik het gebruiken?
 • Enz.

Soms is het makkelijker en sneller de antwoorden op meest gestelde vragen zelf opzoeken op dkv.be/contact.

Met behulp van persoonlijk account Mijn DKV kunnen de verzekerden alle verzekeringszaken gemakkelijk zelf regelen. Tevens heeft DKV een applicatie ontwikkeld, dus nu kunnen mensen altijd en overal hun zorgzaken regelen. Bijvoorbeeld, kosten controleren, facturen direct betalen, de gegevens wijzigen. DKV app is mogelijk te downloaden voor Android en IOS systemen. Voor alle vragen over DKV app kunnen de verzekerden een e-mail sturen: mobile@dkv.be.

Mensen kunnen altijd met DKV Contact opnemen en alle verzekering vragen stellen. De medewerkers van het DKV verzekering staan altijd klaar op vele manieren de verzekerden snel en efficiënt helpen.

2 Responses

 1. beste ik heb mijn hospitalisatie verzekering opgezegd vorig jaar , dit per mail zoals afgesproken aan de telefoon , nu krijg ik toch nog een betalings opdracht voor een nieuwe verzekering , daar ik niet in belgie ben kon ik niet reageren en kreeg ik een brief vd advocaat

  Polis N° 201737771

 2. Hierbij wil ik laten weten dat ons mama op 14 Maart 2020 overleden is.
  Nr 204 783 141 .
  Hierbij willen wij het contract stopzetten

Leave a Reply