tlkhelp.be-logo

☎ Jetairfly contact

tuifly contact
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

+32 (0) 2 717 86 61

Ma-vr 09:00-20:00
Za 09:00-18:30
Zo 10:00-18:30
Feestdagen gesloten

Correspondentie adres

TUI Airlines Belgium nv.

Luchthaven nationaal, 40 P Box 1, 1930 Zaventem (België)

Ondernemingsnummer BE 0861.741.466
E-mail: info@tuifly.be

Inhoudsopgave

TUI contact afdeling is tot uw dienst.Neem met Jetairfly contact op voor al info

 

Voor de informatie over beschikbare tickets neem met TUI contact op

Jetairfly (officieel TUI Airlines Belgium) is een Belgische luchtvaartmaatschappij die regelmatig vluchten uitvoert. Het maakt deel uit van TUI AG, het grootste toeristische concern ter wereld, met het hoofdkantoor in Hannover, Duitsland. TUI AG bestaat uit 6 luchtvaartmaatschappijen, zoals TUIfly, Thomson Airways, TUIfly Nordic, Corsair International en Arkefly.

In 2012 vervoerde Jetairfly meer dan 2,78 miljoen passagiers. Het vervoert 163 vluchten, in 105 richtingen (2013). Jetairfly is de tweede Belgische luchtvaartmaatschappij op basis van vlootnummer, aantal passagiers en aantal bestemmingen. In oktober 2012 beweerde de Belgische luchtvaartmaatschappij dat het de modernste vloot had. 

De geschiedenis van het bedrijf begon in 2003. De luchtvaartmaatschappij werd in november 2003 opgericht als vervoerder van touroperator Jetair, onderdeel van de toerismegroep TUI AG. Sobelair (thuis houder voor Jetair) stopte zijn activiteiten, Jetairfly lanceerde zijn operaties met 5 vliegtuigen. Op 23 november 2005 kreeg de luchtvaartmaatschappij de naam Jetairfly.  Tot nu toe biedt de luchtvaartmaatschappij de voordeligste tickets. Voor alle informatie over beschikbare tickets kunnen de reizigers met Jetairfly contact opnemen. De gegevens van het bedrijf en TUI contact info staan op de website vermeld.

Als U betrouwbare en veilig reis wilt boeken neem met Jetairfly contact op

Tegenwoordig hebben  mensen de mogelijkheid snel, veilig en niet duur over de hele wereld reizen. Wat is zeer belangrijk voor de modern reizigers hoe betrouwbare, vriendelijk en  flexibel de luchtvaartmaatschappij is. TUIfly Belgium doet alles om altijd bereikbaar en behulpzaam te zijn. De maatschappij biedt niet alleen goed geregeld reizen maar ook  een mooi en onvergetelijke ervaring met een perfecte dienst.

Op de website van het bedrijf kunt U een leuke bestemming vinden,een luchtplan uitstippelen, en een voordelig ticket meteen online bestellen.

Voor alle vragen of opmerkingen kunnen de reizigers met klantenafdeling van TUI Belgium contact opnemen.

Mocht U niet tevreden zijn met de Jetair dienstverrichting, kunt U altijd een klacht of een opmerking telefonisch  of via een contact formulier tui.be/nl/contactform/openquestion3 doorgeven.

TUIfly contact is te vinden op volgende kanalen:

De reizigers kunnen altijd spoedig contact met de luchtvaartmaatschappij opnemen. Dat kunnen ze via de volgende kanalen doen.

Speciaal voor de internet gebruikers is de website tuifly.be/nl ontwikkeld. Die helpt altijd met actuele vluchtinformatie, bedrijfsinfo en andere belangrijke gegevens.

De reizigers kunnen snel met Jetair contact  opnemen

U kunt Uw vragen meteen online of via chat messenger stellen om direct met Jetair contact opnemen.

Telefoonnummer van Tuifly is: 070 222 346 eller +32 (0) 2 717 86 61

De klantenservice afdeling is elke werkdag van 09:00 tot 20:00 geopend. Op Zaterdag is de klantenservice van 09:00 tot 18:30 geopend en op Zondag van 10:00 tot 18:30.

Als u met een assistent van klantenservice direct wilt spreken, gebruik chat online. Deze optie kunt U op website vinden onder het menu “Hulp nodig?”

Wat is MIJN TUI?

Het is altijd leuk en makkelijk alle zaken online onmiddellijk regelen. Bijvoorbeeld, uw financiële zaken of verzekeringen. Het is ook geldig voor uw reizen en vakanties. Dankzij uw persoonlijk account  Mijn Tui kunt u alle vakantie en vlucht zaken direct zien, transacties controleren en alles in een klik regelen.

Om Mijn TUI te gebruiken moet u eerst in de persoonlijk account inloggen.  Om dat te doen vul uw achternaam en de reserveringsnummer in de velden en volg verder de instructies. Met behulp van Mijn Tui kunnen de reizigers:

 • Alle details van de reservering bekijken;
 • Online tickets betalen;
 • Informatie over de reisdocumenten bekijken;
 • Nog veel extra’s.

De hele vakantie in uw smartphone met TUI Belgium App

Tegenwoordig bijna iedereen gebruikt het mobieltje om informatie te bekijken en alle persoonlijke zaken onmiddellijk regelen. Via de applicatie is er mogelijk met TUIfly contact opnemen. Ook kunnen reizigers de hele vakantie in een klik regelen:

 1. Vakantiebestemming ontdekken;
 2. De info van de vakantie downloaden;
 3. De leukste tips van de vakantie lezen;
 4. Uw gegevens doorgeven
 5. Hotel mogelijkheden bekijken
 6. Excursie reserveren.

Met applicatie van TUI Belgium hebt U uw vakantie binnen handbereik altijd en overal. Dit is toch handig!

Voor welke vragen kunnen mensen met Jetairfly contact opnemen?

Er zijn veel mogelijkheden om een contact met helpdesk van de luchtvaartmaatschappij  op te nemen. De reizigers willen snel en efficiënt ondersteuning ontvangen. De medewerkers van Tuifly staan klaar om hulp en advies aan te bieden. Er zijn veel vragen en opmerkingen dat mensen kunnen persoonlijk met een assistent bespreken.

 • Hoe kan ik een ticket reservering maken?
 • Hoe ontvang ik de bevestiging na reservering?
 • Mag ik mijn reservering wijzigen?
 • Mag ik online betalen?
 • Waar moet ik inchecken?
 • Welke documenten moet ik voor de inchecken meenemen?
 • Hoeveel bagage kan ik meenemen?
 • Kan ik mijn vlucht annuleren?
 • Hoe kan ik stoelreservering maken?
 • Welke type stoelen kan ik reserveren?
 • Enz

Tevens kunnen de reizigers veelgestelde vragen op een aparte pagina doorlezen https://www.tuifly.be/nl/vragen Af en toe is het makkelijker en sneller de antwoorden vinden.

Verantwoord reizen met TUI Belgium

Tegenwoordig reizen wij heel veel over de hele wereld.  Dat geeft ons onvergetelijke ervaring en geheugen. Maar het heeft ook een impact op de natuuromgeving. Helaas  kent de klimaatverandering geen grenzen. Daarom zet TUI Belgium grote stappen om de negatieve gevolgen te verminderen.  Bijvoorbeeld, het bedrijf heeft de strategie ontwikkeld “Better Holidays, better world”. Dat heeft wel een invloed op de bedrijfsvoering maar ook op de verantwoord vakanties.  Het bedrijf wilt meer in TUI Care Foundation investeren. De projecten van TUI Care Foundation streven om CO2 –uitstoot te verlagen. Van 2008 tot 2015 heeft de luchtvaartmaatschappij  de CO₂-uitstoot (per passagierskilometer) al met ruim 21 procent verlaagd. TUIfly blijft meerdere mogelijkheden zoeken om de negatieve impact op het milieu te verminderen. Voor meer informatie kunt u altijd met TUIfly Belgique contact opnemen.

Reizigers kunnen genieten hun vakanties met respect voor de lokale bevolking

TUIfly brengt meer dan 1,6 miljoen passagiers per jaar naar meer dan 100 bestemmingen. Daarom is zeer belangrijk wat voor impact dat de toerisme op het lokale leven doet. De inwoners van landen kunnen ook van de toerisme profiteren.  TUI Care Foundation investeert in lokale projecten van 14 bestemmingen gericht op opleiding, natuurbescherming, dierenwelzijn en lokale werkgelegenheid. TUIfly luchtvaartmaatschappij gelooft dat de betere wereld begint al nu bij onszelf.

TUIfly biedt de reizigers de beste ondersteuning aan. De medewerkers van de helpdesk afdeling zijn altijd bereikbaar en zeer behulpzaam. Daarom kunnen de reizigers overal ter TUI contact afdeling benaderen en op de verschillende wegen. Zo kunnen ze vlucht informatie en reisgegevens aanvragen,reserverings maken, vluchtplan samenstellen of een vakantie boeken. Jetairfly contact afdeling staat altijd tot uw dienst om de beste diensten aan te bieden.