tlkhelp.be-logo

☎ Eni klantendienst

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Contact nummer : 078 15 2828

Tel: (0032) 2 3572690 – Relations with European Institutions

Tel: (0032) 2 5573001 – Global Energy Markets – EGEM Bruxelles

op de werkdagen van 09.00 uur tot 18:00 uur

Rue Guimard 1/A 1040 – Bruxelles

Rue Guimard/Guimardstraat 1/A 1040 Bruxelles/Brussels

Inhoudsopgave

Gas en energie regelen met Eni contact. Bel Eni klantendienst voor alle informatie

 

Eni Klantendienst biedt volle ondersteuning aan de consumenten met gas en elektriciteit aan

Eni is een Italiaans multinationaal olie- en gasbedrijf met hoofdkantoor in Rome. Het wordt beschouwd als een van de wereldwijde supermajors, heeft vestigingen in 79 landen en is momenteel het 11e grootste industriële bedrijven ter wereld. In de jaren na haar oprichting opereerde het bedrijf op een groot aantal gebieden, waaronder loonwerk, kernenergie, energie, mijnbouw, chemicaliën en kunststoffen, raffinage / extractie- en distributie machines, horeca en zelfs de textielindustrie en nieuws. Eni behoort tot de top 100 op de Fortune Global 500-lijst voor grootste bedrijven naar omzet. In 2016 heeft het bedrijf de 65e plaats.Dankzij haar ervaring levert Eni Contact een uitstekend diensten in energie en gas gebied. Behalve online diensten kunnen de klanten al energie en gas zaken moeiteloos via een applicatie regelen. Mocht U toch met de medewerker van Eni klantendienst willen communiceren dat kan op de verschillende manieren gebeuren.

Wat houd in het aanbod van Eni Belgium?

Het bedrijf biedt de klanten de mogelijkheid het geld te besparen en levenscomfort te verbeteren. Dat betekent dat de consumenten kunnen aanpassend pakket met diensten kiezen:

 1. Het basisaanbod – Eni Start. Het is beschikbaar voor gas en elektriciteit service met vaste energieprijs voor 1 jaar;
 2. Een pakket met extra mogelijkheden en voordelen – Eni Go Fix met minstens 1 jaar vaste kost;
 3. Eni Plus pakket met alle voordelen – met minstens 3 jaar vaste kosten aan de energie en gas.

Hebt U vragen over groene stroom, energiekosten, ketelonderhoud of gas? Bel gerust Eni telefoonnummer voor meer informatie en extra gegevens.

Het is mogelijk op de verschillende manieren met Eni Contact opnemen en klantendienst Eni te benaderen

Iedereen kan makkelijk met Eni Belgie contact opnemen. De gegevens van klantendienst Eni zijn te vinden op:

 • Op het website https://www.eni.com/en-IT/eni-worldwide/eurasia/belgium.html. Daar kunnen consumenten alle informatie over het groene stroom, gas, ketels onderhoud, de kosten en contract afsluiting doorlezen.
 • De metergegevens of aanvragen over ketelonderhoud kunnen via Eni telephone Facebook Messenger, chat of direct mobiele app worden doorgeven.
 • Ook het is mogelijk alle persoonlijke gegevens, meterstanden en contract details in het persoonlijke account my eni klantenzone bekijken.
 

Er zijn volgende Eni kanalen voor de klanten gebruik

Eni Belgium contact nummer is 078 15 2828. Het klantenservice afdeling bereikbaar op de werkdagen van 09.00 uur tot 18:00 uur

Ook kunnen de consumenten een mobiele applicatie van het bedrijf gebruiken om alle zaken direct regelen. De app is mogelijk te downloaden voor android of IOS systemen.

Tevens is het mogelijk via Messenger communiceren met een medewerker.

Mocht U een brief willen schrijven dat kan op het volgende postadres:

Medialaan 34

Postbus 5400

B-1800 Vilvoorde.

Welke vragen kunnen de klanten stellen via Eni klantenzone

Via Eni klantenzone kunnen mensen de antwoorden op de volgende vragen vinden:

 1. Hoe kan ik een contract bij het energieleverancier sluiten?
 2. Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
 3. Hoe kan ik naar Eni overstappen?
 4. Waarom zou ik Eni energie kiezen?
 5. Hoe kan ik een contact met Eni opnemen?
 6. Hoe kan ik mijn meterstanden doorgeven?
 7. Wat moet ik doen als ik mijn contract wil opzeggen?
 8. Waar vind ik mijn ketelonderhoud gegevens?

Er zijn meer veelgestelde vragen op de website van Eni eni.be/nl/b2c/acq/general/veelgestelde-vragenDaar kunnen de klanten zelf gemakkelijk de antwoorden op meestgestelde vragen vinden. De mobiele App is ook heel handig om alle energie –en gas zaken in een klik overal te regelen. De klanten hoeven alleen maar de app in hun smartphone toestel te downloaden.

Eni Contact afdeling doet alles om de ondersteuning aan te bieden. Eni klantendienst helpt U snel en eenvoudig overstappen naar Eni energieleverancier, geeft een uitleg over groene stroom, ketelonderhoud en mijn eni persoonlijk account.