tlkhelp.be-logo

☎ Numericable

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Ma-vr: 8u – 22u

Weekend/feestdag: 9u – 22u

Telenet BV – Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE 0473.416.418 – RPR Antwerpen, afd. Mechelen

Inhoudsopgave

Numericable klantendienst. Numericable heet nu Telenet.

Numericable is een Frans bedrijf dat bekend is op het gebied van telefonie, televisie en internet. Dit bedrijf is momenteel actief in België, Frankrijk en Luxemburg en werkt met kabeldistributie. Momenteel is deze provider van telecommunicatiediensten alleen actief in een beperkt aantal gemeenten. Concreet betekent dit dat de consument enkel Numericable abonnee kan worden in de volgende gemeenten: Sint-Jans-Molenbeek, Anderlecht, Sint-Joost-ten-Node, Brussel, Laken, Haren, Neder-over-Heembeek en Watermaal-Bosvoorde binnen het Brussels Hoofdstedelijk gewest en Wemmel en Drogenbos in het Vlaams Gewest. In de praktijk komt het er op neer dat Numericable alleen actief is in het Brusselse en daarom ook wel eens beschouwd wordt als een tegenhanger voor het Waalse Voo en het Vlaamse Telenet. Zoals het een modern bedrijf betaamt, kunnen alle klanten ook genieten van de Numericable klantendienst

Numericable contact

Wat mag u verwachten van de Numericable klantendienst?

Het bedrijf mag dan wel enkel in een beperkt aantal Belgische gemeenten actief zijn, de Numericable klantendienst is een volwaardige dienst die de klanten van deze provider altijd met raad en daad bijstaan, ook in geval van problemen.

Numericable contact – 015 66 66 66

Voor welke dingen kunt u bij de Numericable klantendienst terecht?

Numericable heeft een team van adviseurs voor u klaarstaan die u graag helpen bij alle veelvoorkomende vragen die u als klant van een provider voor telecommunicatie diensten mag verwachten.

  • Abonnee worden van Numericable
  • Vragen over uw factuur of andere administratie met betrekking tot het bedrijf
  • Hulp bij technische problemen i.v.m. de ontvangst via de kabel of de werking van de diensten
  • Het opzeggen van uw abonnement

In tegenstelling tot grotere spelers op het vlak van telecommunicatie, worden de door de Numericable aangeboden diensten beperkt tot het oplossen van administratieve problemen, aansluitingen, abonnementen, facturen en andere tot de diensten van het bedrijf gerelateerde technische problemen. Het speelt in het voordeel van de Numericable klantendienst dat deze provider heel duidelijk vermeldt voor welke problemen u bij hun klantenservice terecht kunt. De Numericable klantendienst beschikt over twee verschillende telefoonnummers die elk in andere problemen gespecialiseerd zijn. Het opzeggen van uw abonnement dient dan weer schriftelijk via e-mail te gebeuren. Het is mogelijk dat dit voor sommige klanten niet duidelijk of geheel overzichtelijk overkomt. Daarom werd hier nu een mouw aangepast!

Een centraal oproepnummer voor de Numericable klantendienst

Sinds kort hoeft u uw hoofd niet meer te breken over het juiste oproepnummer van de Numericable klantendienst. De klantenservice van de nog steeds in populariteit groeiende telecommunicatie provider gaf gehoor aan de wens van de consument en lanceerde daarom 015 66 66 66, het centrale telefoonnummer van de Numericable klantendienst!

Numericable service client – 015 66 66 66

WEB-NUMERICABLE CONTACT