tlkhelp.be-logo

☎ Klantendienst Telenet

Klantendienst Telenet
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

015 66 66 66

Ma-vr: 8u – 22u

Weekend/feestdag: 9u – 22u

Telenet BV – Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen – BTW BE 0473.416.418 – RPR Antwerpen, afd. Mechelen

Inhoudsopgave

Klantendienst Telenet

Hier vind je alle informatie over de klantendienst van Telenet.

Klantendienst Telenet: wij zorgen ervoor dat alles weer werkt

Telenet biedt internet, televisie en telefoondiensten aan. Dat brengt uiteraard een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Van in het begin vonden wij het belangrijk om onze klanten een centrale plaats in ons verhaal te geven. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat al onze diensten optimaal werken zodat je als klant de klantendienst Telenet bijna nooit nodig zult hebben. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er onverhoopt wel iets mis gaat, en dan vinden wij het bij Telenet alleen maar normaal dat de klant zo vlug en zo efficiënt mogelijk geholpen wordt. Daar hoort uiteraard ook een goede klantendienst bij.

Klantendienst Telenet staat garant voor bekwaam personeel

Wanneer het onverhoopt toch misgaat, dan is het belangrijk dat je probleem zo vlug mogelijk opgelost wordt. Volgens ons begint dit bij het onthaal van de Klantendienst van Telenet. Onze helpdeskmedewerkers staan je graag vriendelijk en beleefd te woord. Nadat je het nummer 015666666 gedraaid hebt, word je te woord gestaan door een vriendelijke stem die je klachten en problemen zal proberen op te lossen. Kan je probleem niet worden opgelost door middel van telefonisch contact of het invullen van een contactformulier, dan zorgen we er graag voor dat er een technicus bij je thuis langskomt. Zo kan het probleem van naderbij bekeken worden en zo vlug mogelijk opgelost worden. Misschien vraag je je af hoe Telenet contact tot stand komt? Hoe gaat het in zijn werk? Hoe kun je onze diensten het best contacteren. We leggen het graag even uit.

Telenet contact, dat kan op verschillende manieren

De klantendienst van Telenet staat op verschillende manieren tot je dienst. Omdat Telenet zowel internet, televisie, vaste en mobiele telefonie aanbiedt, vindt het bedrijf het niet meer dan logisch dat het publiek de klantendienst van Telenet op verschillende manieren kan contacteren. Telenet contact zorgt ervoor dat je Telenet kunt bereiken op de manier die het best bij je past. Het Telenet telefoonnummer is gemakkelijk te vinden op onze site. Je kunt het altijd vinden op een centrale plaats die gemakkelijk in het oog springt. Daarnaast is het nummer   015666666 gemakkelijk te onthouden, zodat het waarschijnlijk in je geheugen gegrift blijft. Wie ‘telefoonnummer Telenet’ in een zoekmachine intikt zal geen problemen hebben om ons te contacteren. Wie zijn of haar probleem liever schriftelijk beschrijft, kan ons mailen of het Telenet contact formulier gebruiken.

De klantendienst Telenet is altijd en overal bereikbaar!