tlkhelp.be-logo

☎ IKEA België klantendienst

ikea belgique
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

 +32 2 719 19 19 voor België

+352 2 700 12 70 voor Luxemburg

Maandag-donderdag: 9:00-20:00
Vrijdag: 9:00-21:00
Zaterdag: 9:00 – 20:00

IKEA Андерлехт (Брюссель): Bergensesteenweg 1432
1070 Anderlecht

Inhoudsopgave

Ikea België klantendienst

Ikea is een begrip in België. Bij een degelijk bedrijf hoort ook een degelijke klantendienst. Dat is ook het geval bij IKEA België. Wij vertellen u er graag meer over.

Ikea België klantendienst: even degelijk als onze producten

Ikea staat wereldwijd bekend om de degelijkheid van haar producten. In België is dat niet anders. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunt u altijd terecht bij de Ikea klantenservice. Ook heeft IKEA België ervoor gezorgd dat de FAQs of veel gestelde vragen beantwoord worden op de site https://www.ikea.com/be/nl/customer-service/. U vindt hier ook productinformatie en tips om boodschappenlijstjes te maken, zodat u op die manier al een sterk verbeterde klantervaring krijgt.

Ikea België klantendienst

Komt u er desondanks niet meteen uit, dan kunt u contact opnemen met de klantendienst. De klantendienst is bereikbaar van maandag tot zaterdag tussen 9 uur en 18 uur. U kunt er terecht met alle vragen waar u geen antwoord op heeft na consultatie van de website van IKEA België. Wanneer u het nummer 027191919 belt, dan wordt u verwelkomd door een interactief telefoonmenu waarbij u op gerichte wijze een antwoord kunt verwachten op uw vraag.

Komt u er niet meteen uit? De IKEA klantendienst helpt u graag verder!

Soms kan het zijn dat u met een situatie geconfronteerd wordt waar u ondanks onze online informatie geen adequaat antwoord op vindt. Dat zijn de momenten waarop u ervoor kiest om doorverbonden te worden met één van onze medewerkers van onze live Ikea klantendienst. Soms kan het zijn dat u bij het overhoren van de mogelijkheden van een interactief telefoonmenu tot de ontdekking komt dat uw vraag of probleem niet in het menu voorkomt, of dat het lijkt of u meerdere keuzes zou kunnen maken. Dan kan gebeuren. Bij het samenstellen van ons interactief keuzemenu hebben wij met de meest voorkomende vragen en problemen rekening gehouden. Toch kan het nog altijd voorkomen dat uw vraag of probleem niet in de lijst voorkomt. In dat geval vragen wij u om na het beluisteren van de lijst te kiezen voor de optie “ik wil een medewerker spreken”. U hoeft hiervoor dus geen ander telefoonnummer te bellen. Ook hiervoor kunt u terecht op het nummer 027191919. U blijft aan de lijn, en kiest voor de laatste optie.

Ikea klantendienst, onze medewerkers staan u graag te woord

Misschien vindt u het niet zo handig dat wanneer u de Ikea klantendienst belt, u dan eerst het interactieve menu te horen krijgt aan wie u uw vraag kunt stellen. Onderzoek naar de redenen waarom onze klantenservice gecontacteerd wordt, heeft echter aan het licht gebracht dat heel veel vragen die dan wel niet tot de FAQ behoren, toch nog veel voorkomend zijn. Daarom hebben wij deze vragen gebundeld en geanalyseerd en in een interactief telefoonmenu verwerkt. Zo kunnen wij u helpen zonder dat u lang hoeft te wachten vooraleer u iemand aan de lijn krijgt. Ook voor de medewerkers van de klantendienst betekent het interactief telefoonmenu een verlichting van de werkdruk. Zij krijgen nu de tijd en de middelen om aan de slag te gaan met de echte zware problemen. Onze medewerkers hebben zo de tijd om u te woord te staan en goed naar u te luisteren zodat uw probleem direct bij de kern kan worden aangepakt.

Of het nu Gent, Wilrijk of Zaventem is, wij staan altijd voor u klaar. Ikea België beschikt over drie vestigingen. Ze hebben allemaal andere openingsuren. Deze kunt u gemakkelijk op onze website terugvinden onder de kop Openingsuren: Ikea Wilrijk, Ikea Gent (openingsuren) of Ikea Zaventem (openingsuren)

ikea contact

Ikea: contact

Wie contact wil opnemen met Ikea België, kan dit het best doen via de Ikea klantendienst op het algemene telefoonnummer 027191919 dat voor alle vestigingen geldt, of het nu gaat over Gent, Wilrijk of Zaventem. Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een bepaalde vestiging omdat u bijvoorbeeld de openingsuren wilt weten, dan kunt u het best zoeken naar Ikea Wilrijk: telefoonnummer. In principe is het niet nodig om hiervoor de plaatselijke vestiging te bellen, want in de praktijk zult u deze en andere informatie gemakkelijk terugvinden op de website www.ikea.be. Toch kan het in andere gevallen wel nuttig zijn om over het telefoonnummer van een plaatselijke vestiging te beschikken. Wij denken bijvoorbeeld aan informatie inwinnen over een geplande levering.

Ikea in een notendop

Voordelen:

  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Verschillende vestigingen in het hele land
  • Centrale klantendienst
  • Klantvriendelijke openingsuren

Nadelen

  • Dicht op zondag

WEB-IKEA CONTACT