tlkhelp.be-logo

☎ ING home bank

ing home bank
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

+32 2 464 60 04

+32 2 464 60 01

+32 2 547 21 11

Van maandag tot/met vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur. 

En elke zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Complaint Management:

Sint-Michielswarande 60,1040 Brussel

Inhoudsopgave

 

Ing Home Bank

ING is een relatief nieuwe speler in de Belgische bankwereld. U komt hier meer te weten over Ing Home Bank,  andere ING diensten en hun klantendienst.

Wat kan ING Home Bank toevoegen aan de Belgische bankwereld

In België zijn al diverse grote en kleine banken actief. Meer nog, het lijkt erop alsof er steeds meer banken bijkomen hoewel België, net zoals andere Europese landen, zich nog altijd in een toestand van economische crisis bevindt. Wat heeft de Ing Home Bank te bieden aan de Belgische consument dat niet terug te vinden is bij andere banken die thuisbankieren promoten?

 

 

De website van Ing Home Bank

Thuisbankieren, dat doe je via de website van ing.be. Al wie beschikt over beveiligd internet beschikt en voldoende surfervaring heeft, kan zonder problemen gebruik maken van de website ing.be. De site is intuïtief opgebouwd, en de link naar de Ing Home Bank is gemakkelijk te vinden. Net zoals bij andere vormen van thuisbankieren stelt Ing Home Bank u in staat om van thuis uit te bankieren. U hoeft dus niet langer uw huis uit om uw bankzaken te regelen. Wat meer is, u kunt zelfs van achter uw eigen computer uw eigen rekening openen. Bij ING België krijg je alvast de indruk dat de klant hier de touwtjes zelf in handen heeft.

Een rekening openen bij ING Home Bank, kan ik dat wel zelf?

Vroeger gingen we gewoon naar de bank om een rekening te openen. Het internet zoals we het nu kennen, is pas midden tot eind de jaren ’90 van de vorige eeuw voorgoed uit de startblokken gekomen. Dit heeft voor gevolg dat een heleboel Belgen niet met het internet zijn groot geworden, het niet gewoon zijn van een bankrekening online te openen. Ook bij ING Home Bank open je je bankrekening online. Dit heeft enerzijds voor gevolg dat je alles zelf doet en alles zelf in handen hebt, maar dat je anderzijds geen contact hebt met een bankbediende.

De site ing.be heeft hier zeker mee rekening gehouden. De ING Home Bank werd intuïtief ontworpen. Dit wil zeggen dat erbij het ontwerp rekening werd gehouden met de psyche van de gemiddelde klant. De webdesigner van dienst heeft er namelijk voor gezorgd dat de site op zulke manier ontworpen werd dat de gemiddelde gebruiker alles goed kan terugvinden en van een optimale gebruikerservaring kan genieten.

Wat bij problemen met ING Home Bank?

Wanneer u problemen ondervindt bij ING Home Bank, wanneer u ondanks de intuïtieve site toch verloren lijkt te lopen, dan kunt u ing.be contacteren. Dit kan via het centrale oproepnummer 024646004 . De vragen die u kunt stellen aan de medewerkers van de klantendienst kunnen van velerlei aard zijn. Dit kan gaan van inlogproblemen tot praktische en technische problemen met de site. Wanneer je problemen ondervindt of je niet goed weet hoe je de site kunt gebruiken of hulp nodig hebt bij het openen van je online rekening, staan de helpdeskmedewerkers van ING Home Bank je ook graag te woord. Ook wanneer je niet graag telefoneert, kun je gebruik maken van de klantendienst van ing.be Om dit te doen, kunt u klikken op de button met de woorden contact/ing.

Toch is het nummer 024646004  de meest praktische manier om hulp te krijgen. Wie dit nummer intoetst, krijgt bij ING direct hulp. Daarom is 024646004  ook het belangrijkste ING contact.
De klantendienst van ING staat paraat en is ook ’s avonds en op zaterdag te bereiken. Van maandag tot vrijdag kun je ons contacteren van 9 uur tot 22 uur. Ook op zaterdag staan wij graag voor u klaar. Je kunt ons dan bellen tussen 9 uur en 17 uur.

Zou je ING Home Bank graag in het Frans gebruiken

Omdat België een tweetalig land is, bieden wij onze producten en diensten ook in het Frans aan. Wie deze informatie in het Frans wil lezen, kan terecht op de pagina ING Belgique. Zo ben je ook als Franstalige klant zeker dat je goed en duidelijk geholpen wordt. Ook voor jou is het telefoonnummer 024646004  het belangrijkste ING contact.

ING Klantenservice: onze indruk

ING Home Bank laat een zeer praktische indruk na. De site is zeer gebruiksvriendelijk en de klantenservice is via het nummer 024646004  gemakkelijk te bereiken of je nu Nederlands of  Frans spreekt.

Voordelen:

  • Gemakkelijk thuis te gebruiken
  • Ook zaterdag te bereiken

Nadelen

  • Geen contact onder vier ogen met een medewerker

WEB-ING CONTACT