tlkhelp.be-logo

☎ Klantendienst Scarlet

scarlet klantendienst
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

02 275 27 27

Lundi – vendredi : 09:00 à 20:00

Samedi : 09:00 à 17:00

Scarlet NV – Carlistraat 2, B-1140 Evere

Inhoudsopgave

Klantendienst Scarlet: van alle markten thuis

Wie Scarlet zegt, denkt waarschijnlijk eerst aan internet. De diensten die Scarlet aanbiedt zijn de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Momenteel kunt u bij dit bedrijf terecht voor internet, televisie, vaste en mobiele telefonie. Ook de Scarlet klantendienst is verder geëvolueerd. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen dienen, zijn al onze medewerkers zeer goed op de hoogte van onze producten en formules. Of uw vraag nu van administratieve of van technische aard is, dat maakt ons niet veel uit. Wij helpen u graag met de glimlach verder.

Klantendienst Scarlet: de specialist op het gebied van ADSL

Of het nu over internet, televisie of telefoon gaat, de producten van Scarlet zijn met uitzondering van Scarlet mobiel, gebaseerd op de ADSL techniek. Hierdoor wordt Scarlet vaak geassocieerd met telefoonlijnen. Niets is echter minder waar. Dankzij de ADSL – technologie kunt u gebruik maken van voordelige formules om zonder beperking te genieten van internet en nog zoveel meer. Twijfelf u nog?  De Scarlet klantendienst helpt u graag verder helpen met informatie op maat m.b.t. al onze producten. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om de Scarlet telefoon te contacteren. Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij onze klanten het centrale Scarlet telefoonnummer 022752727 aan waar u terecht kunt met al uw vragen.

Scarlet Contact: wij beantwoorden graag al uw vragen

Het is niet moeilijk om Scarlet te contacteren wanneer u meer wil te weten komen over onze producten en diensten. Het Scarlet contact bestaat uit een centraal telefoonnummer waar u met al uw vragen en problemen terechtkunt. U hoeft enkel het naar het nummer 022752727 te bellen en u wordt meteen te woord gestaan door een van de vele deskundige medewerkers van onze helpdesk. Daarnaast kunt u Scarlet ook per post, e-mail of via de klantenzone op de Scarlet website contacteren.

Scarlet Contact: voor alle informatie over onze producten

Uiteraard wordt de Scarlet klantendienst vaak gecontacteerd omwille van pannes of slechtwerkende verbindingen. Dankzij onze goede klantenservice wordt Scarlet contact meer en meer gebruikt door

WEB-SCARLET CONTACT