tlkhelp.be-logo

☎ Lycamobile Belgium

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

0800-49811 of 1976 met je Lyca Mobile

+3246 600 1976 Kosten: additionele provider kosten kunnen van toepassing zijn. De helpdesk lijn is elke Maandag tot Zaterdag geopend van 9.00 uur to 18.00 uur.

Wij zijn elke Maandag tot Zaterdag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Rue Marie Christine 81
1020 Laeken – Brussels

Jamarlaan 37
1060 Sint Gillis – Brussels

Inhoudsopgave

Lycamobile Belgium

Lycamobile Belgium is een relatief nieuwe provider die voordelige buitenlandtarieven aanbiedt. Hier komt u erachter wat deze provider u te bieden heeft.

Lycamobile Belgium: een nieuwe merk met sterke troeven

Ook in België blijft mobiele telefonie steeds groeien en komen er steeds meer providers bij. Lycamobile Belgium richt zich vooral op telefonisch verkeer met het buitenland voor voordelige tarieven. Verder biedt deze nieuwe provider ook internet aan. Bij Lycamobile Belgium kun je dus vooral terecht voor:

  • Mobiele telefonie
  • Internet

Lycamobile Internet op basis van GPRS

Lycamobile Internet biedt mobiel internet aan in de vorm van verschillende bundels die verschillende prijs en verschillende mogelijkheden bieden. Sommige bundels zijn geschikt voor de grootverbruikers, ze bieden maandelijks ongelimiteerd internetgebruik gratis aan. Sommige aanbiedingen zijn meer bedoeld voor internationaal gebruik, andere bundels zijn speciaal voor België ontwikkeld. Hierbij valt op dat Lycamobile Internet oog heeft voor zeer verschillende noden, behoeften en klanten. Op dit punt scoort deze mobiele provider zeker hoog. Voor wie veel mobiel surft en daarbij gebruik maakt van GPRS  i.p.v. Wifi, is Lycamobile Internet zeker een goede optie. De Moov abonnementen zijn gericht op het gebruik van mobiel internet en zijn zeker een aanrader.

Lycamobile: een flexibele provider voor mobiele telefonie

Lycamobile is eerst en vooral een provider voor mobiele telefonie die oog heeft voor klanten die veel internationaal bellen met de GSM. De Mobi abonnementen zijn hier helemaal op gericht en zorgen ervoor dat u in de landen van uw keuze van voordelige beltarieven kunt genieten. Wilt u weten welk abonnement het best bij u past, dan kunt u op de site van Lycamobile dankzij een handige tool te weten komen wat de abonnementen inhouden en hoeveel de belkosten zijn naar de verschillende landen. Lycamobile zorgt altijd voor gepersonaliseerde oplossingen.Lycamobile website mobiele telefonie

0800-49811: Lycamobile Nummer voor alle informatie en problemen

Bij een provider voor mobiele telefonie die zichzelf respecteert, hoort ook een degelijke klantendienst.  Dat is ook de reden waarom Lycamobile Nummer in het leven werd geroepen. Om ervoor te zorgen dat het nummer goed herkenbaar is voor alle klanten, werd gekozen voor 0800-49811.  Dit is een centraal oproepnummer waar u alles te weten komt over de tarieven, bundels en producten van Lycamobile. Ook bij storingen en problemen kunt u het best bellen naar het Lycamobile Nummer 0800-49811. De klantendienst is voor een jonge firma zoals Lycamobile een belangrijk gegeven. Voor vele klanten en gebruikers is de klantendienst immers het eerste aanspreekpunt of contact dat ze met het merk hebben.Lycamobile contact Nummer

Lycamobile Service Client (FR)

Wilt u deze informatie liever in het Frans lezen? Dan kunt u contact opnemen met Lycamobile Service Client. U kunt er voor dezelfde diensten terecht als op de Nederlandstalige klantendienst. Het Lycamobile Nummer 0800-49811, kunt u hier ook te gebruiken. Het is immers een centraal oproepnummer dat over een tweetalig menu Nederlands – Frans beschikt. Op de site van Lycamobile Belgique krijgt u uiteraard dezelfde service en informatie als op de site Lycamobile Belgium.

Lycamobile Belgium: de beoordeling

Lycamobile is een jonge onderneming die zich gespecialiseerd heeft in mobiele telefonie en mobiel internet. Deze firma richt zich vooral op een internationaal publiek dat vaak met het buitenland belt en dat de voordeligste tarieven wil aanbieden. De website van Lycamobile Belgium is zeer klantvriendelijk en stelt de klant in staat om de diensten van Lycamobile Belgium op eenvoudige wijze te vergelijken met deze van andere providers.

Lycamobile Belgium: voordelen en nadelen

Voordelen:

  • Prima voorwaarden voor mobiele telefonie
  • Geen limiet voor dataverkeer (internet) bij de Moov abonnementen
  • Gebruiksvriendelijke website waardoor iedereen zijn weg makkelijk kan vinden.
  • Tweetalig

Nadelen

  • Geen combinatiepakketten mogelijk voor TV – internet – vaste lijn – GSM
  • Jonge provider die nog niet zo bekend is

Wilt u nog meer informatie over Lycamobile Belgium

Neem dan een kijkje op de website van Lycamobile.be. U vindt er alle informatie die nodige is om een oordeel te kunnen vormen over deze relatief jonge provider. Aarzel niet bij vragen om contact op te nemen met ons. U kunt dit het beste doen door het centraal nummer 0800-49811 te bellen. De helpdeskmedewerkers zullen u graag te woord staan en alle informatie geven die u nodig heeft.

WEB-LYCA MOBILE CONTACT