☎ Ryanair contact

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Bijvoorbeeld,Ryanair telefoonnummer in België is: +32 78482130

Ryanair telefoonnummer in Nederland is: +31 858880801

De klantenservice afdeling werkt van maandag tot/met vrijdag van 9:00 tot 18:30 uur. Op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur en op Zondag van 10:00 tot 17:30 uur.

Ryanair Customer Service Department
PO Box 11451
Swords
Co. Dublin
Ireland

Inhoudsopgave

Met Ryanair chat krijgen klanten snelle ondersteuning. Neem met Ryanair contact

Ryanair Contact biedt de reizigers snelle hulp aan

In 1985 werd het bedrijf in Ierland opgericht door zakenman Tony Ryan. Vanaf begin was Ryanair gewoon een luchtvaartmaatschappij, maar later hebben ze het business concept veranderd. Sindsdien biedt Ryanair Contact lage kosten vluchten. Dat betekent dat iedereen kan reizen met redelijk lage kosten. Dit zakenmodel is zeer succesvol geworden. De ticketprijzen zijn wel laag maar de andere kosten leveren wel geld op.

Meeste routes gaan binnen Europa, dit is meer dan 33 landen. Er zijn ook populaire routes naar vakantieplekken. Maar af en toe krijgt het bedrijf de kritiek van reizigers. Bijvoorbeeld, de luchtvaartmaatschappij hanteert strikte regels en beperkingen, bijvoorbeeld, handbagage mag niet meer dan 10 kilogram zijn. Tevens kunnen de passagiers die te laat komen, mogen het vliegtuig niet meer in, zelfs niet als het toestel vertraging heeft. Recente informatie over vluchten kunnen de reizigers van Ryanair chat krijgen.

Interessante feiten over Ryanair België

De luchtvaartmaatschappij in de afgelopen jaren heeft sterk gegroeid. Haar filosofie is de laagste prijzen en geen verborgen kosten.

 • Momenteel werkt het bedrijf twee luchthavens in België: Charleroi en Zaventem;
 • Ryanair exploiteert meer dan 400 Boeing toestellen;
 • Het bedrijf vliegt naar 36 reisbestemmingen in Europa;
 • Dagelijks wordt er gevlogen 2000 vluchten;
 • Er werken meer dan 13000 medewerkers;
 • In 2017 heeft Ryanair meer dan 1 miljard klanten geserveerd.

Contact Ryanair als je snel een voordelig vlucht wilt boeken

Iedereen wil snel en niet te duur over de hele wereld vliegen. Het is wel belangerijk hoe betrouwbare en flexibel de luchtvaartmaatschappij is. Ryanair belgië meer dan 30 jaar doet alles om voordelig en makkelijk reizen aan te bieden.Ook aanbiedt de maatschappij een snel en efficiënt klantenservice. De reizigers kunnen met Ryanair live chat starten of Ryanair telephone bellen of de andere kanalen gebruiken.

Mocht U niet tevreden zijn met de Ryanair diensten contacter Ryanair. U kunt een klacht over een claim via e-mail RAcomplaints@oneclaims.com indienen. De klachten over verkoop of verzekeringen worden via e-mail RAsalescomplaints@oneclaims.com ingediend.

Waar kunnen de reizigers Ryanair Chat vinden?

Als U zo spoedig mogelijk contact met de luchtvaartmaatschappij moet opnemen, het is mogelijk volgende kanalen doen.

Welke vragen is het mogelijk via Chat Ryanair stellen

De reizigers door de hele wereld kunnen snel en makkelijk de klantenservice van de luchtvaartmaatschappij aanspreken. Ze kunnen telefonisch contact Ryanair opnemen of via online chat Ryanair. Ryanair service client heeft snel volgende beantwoorden:

 • Hoe kan ik online inchecken;
 • Hoe kan ik mijn ticket wijzigen;
 • Welke reisdocumenten moet bij me hebben;
 • Hoe kan ik mijn zitplaatsen reserveren?
 • Kan ik een vergoeding van mijn ticket aanvragen?
 • Hoe kan ik een betaling online maken?
 • Enz.

Het is mogelijk de klantenservice van Ryanair telefonisch bereiken. Hoewel het telefoonnummer afhankelijk is van het land van waaruit u belt. Bijna elke land van Europa heeft het eigen klantenservice telefoonnummer.

Bijvoorbeeld,Ryanair telefoonnummer in België is: +32 78482130

Ryanair telefoonnummer in Nederland is: +31 858880801

De klantenservice afdeling werkt van maandag tot/met vrijdag van 9:00 tot 18:30 uur. Op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur en op Zondag van 10:00 tot 17:30 uur.

Ryanair Contact service biedt de reizigers snel en efficiënt ondersteuning aan. De assistenten van de afdeling zijn aandachtig en behulpzaam. De passagiers kunnen Ryanair chat gebruiken om alle antwoorden op de vragen over tickets, boeking, bagage en vluchtinfo snel te krijgen.

9 Responses

 1. Geachte,
  Kan een kind van 10 jaar worden toegelaten om alleen de vlucht Perpignang-Charleroi de doen ?
  Zo ja, welke formaliteiten moeten we vervullen a.u.b. ?

  Met dank en vriendelijke groeten,
  R. Dewitte

 2. Goede morgen,

  Hoe kan ik een kaartnr van de identiteitskaat veranderen in mijn boeking? Ik heb een nieuwe identiteitskaart en daar staat een andere kaartnummer op

 3. Goede morgen, ik wil nu graag mijn voucher gebruiken die geannuleerd was door corona om te vluchten in mai 2021 en heb ook voor mijn handbagage en zitplaatsen betaald maar daar heb ik nog geen informatie gehad !?

 4. Wij hebben vliegtickets gekocht bij jullie voor 4 personen Dossiernummer A105615853 op naam van 1. Vergauwen Marijn 2. Vandevoorde Muriele 3.Franca Ferreira Manuel 4.Descamps Sandrine voor de periode van Dinsdag 20 september om naar Las palmas te vertrekken om 12u45 en terug reis Dinsdag 27 September 2020 airport Chaleroi vraag moesten wij niet meer kunnen vertrekken door Corona omstandigheden wat hebben jullie van alternatief ? kan de reis naar latere datum verplaatst worden ? en of naar andere bestemming ?,op later datum . Graag dringend een mail terug aub mvg Marijn vergauwen

 5. Hallo ik wil inchecken maar heb enkel een Bancontact kaart en dus geen creditcard. Hoe los ik dit op, kunnen jullie mij inchecken ?

 6. Ik wil graag een bewijs van annulering van vlucht K2975V door ziekte. Dit vraagt de verzekering om de claim te kunnen indienen.

 7. Hoe kan ik mijn reis omboeken zonder toeslag en omboekens kosten te betalen, door Corona heeft de Belgische regering een verbod opgelegd voor Spanje Balearen, met een boete tot 4000 euro. Het ligd dus niet aan mij dat ik niet kan op reis gaan, ik wil gewoon omboeken zelfde periode 2021,of een voucher is ook goed. Mijn reis was van 15 september 2020 tot 01 okt 2020. met vriendlijke groeten Erik

Leave a Reply