tlkhelp.be-logo

Overzicht

Hier vindt u informatie over hoe met UPS contact op te nemen via UPS klantendienst en het UPS telefoonnummer

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Welke informatie over UPS klantenservice is bekend?

UPS is een van oorsprong Amerikaans bedrijf, opgericht in 1907. In 1985 begon UPS met de eerste intercontinentale vlucht tussen Europa en de Verenigde Staten. Inmiddels us UPS klantenservice actief in 220 landen. HIerdoor is UPS wereldleider op het gebied van logistiek. Ze staan voor economische kansen voor iedereen. UPS kijkt naar duurzame oplossingen. Op de website kunt u met UPS contact België opnemen, er is informatie over de UPS klantendienst en UPS reviews. Ook doet UPS levering zaterdag. Op zoek naar een UPS locatie België? Door heel België zijn UPS contact mogelijkheden, waardoor u ook fysiek naar een vestiging kunt komen. Klachten UPS worden altijd snel afgehandeld.

Waarvoor kunt u met UPS contact België opnemen?

  • ✅ Wilt u weten hoe het met pakketjes van UPS levering zaterdag zit?
  • ✅ Probeert u het UPS telefoonnummer te bereiken?
  • ✅ Wilt u weten welke UPS reviews er zijn?
  • ✅ Wilt u weten wanneer u met UPS contact België kunt opnemen via de UPS klantenservice?
  • ✅ Wilt u weten waar een UPS locatie België bij u in de buurt is?
  • ✅ Wilt u weten waar u klachten UPS kunt achterlaten?
  • ✅ Wilt u weten hoe u met de UPS klantendienst in contact kunt komen?
  • Met al deze vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de UPS klantendienst. Het is nu heel makkelijk om met UPS contact te hebben.

UPS contact: alle contactmogelijkheden van de UPS klantendienst

Een gemakkelijke manier om met UPS contact België op te nemen is via het UPS telefoonnummer van de algemene UPS klantenservice. Het is een handige manier om aan de juiste informatie te komen als u op de UPS website uw antwoord niet kunt vinden. Via de UPS klantendienst worden uw vragen altijd snel en klantvriendelijk afgehandeld.
Wanneer u op de website geen antwoord op uw vraag kunt vinden, kunt u ook bellen met de algemene UPS klantendienst via 078250877.
De UPS openingsuren zijn op werkdagen van 8:00 tot 18:00 en op zaterdag van 8:00 tot 13:00 uur.

Voor technische vragen kunt u terecht bij het speciaal daarvoor ingerichte UPS telefoonnummer: 022566619. Op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur.

Maandag8:00 – 18:00
Dinsdag8:00 – 18:00
Woensdag8:00 – 18:00
Donderdag8:00 – 18:00
Vrijdag8:00 – 18:00
Zaterdag8:00 – 13:00
Zondag off

Klantenservice Telefoonnumber : 078250877

Call fees of Klantenservice Telefooncall fees – De belkosten zijn afhankelijk van de voorwaarden van de netwerkprovider waarmee u belt.

Er is een mogelijkheid tot chatten met een chatbot of virtueel assistent. De chatbot van de UPS klantendienst is 24/7 beschikbaar op de website. Als u een trackingnummer bij de hand hebt, dan kunt u extra snel worden geholpen. Ook kan er een online contactformulier ingevuld worden.

Om met UPS contact op te nemen kunt u rechtstreeks naar een UPS vestiging bij u in de buurt gaan. Is UPS niet open? Dan kunt u kunt altijd online, 24/7 de chatbot een vraag stellen. Ook kunt u nog per mail of telefonisch de de klantendienst benaderen tijdens de UPS openingsuren. Via Facebook en Twitter kan ook met een medewerker gechat worden.

Chat

ups belgium contact

Op de website van UPS vindt u informatie over hoe u een pakket kunt verzenden en traceren. U kunt ook op de website terecht voor bedrijfsoplossing en ondersteuning. U vindt er informatie over een vestiging bij u in de buurt en hoe u de UPS klantendienst kunt bereiken. UPS België Website

ups contact belgie

UPS helpt vaak met advies via e-mail. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie als u een mail stuurt via het online contactformulier. Om een e-mail te sturen kunt u via de website het contactformulier invullen. Hierdoor is het mogelijk om 24/7 een vraag te stellen aan de UPS klantendienst. U kunt uw suggestie of klacht UPS ook via e-mail. Wel hebt u eerst een account nodig om op het contactformulier per mail een vraag te stellen aan de UPS klantenservice.

Hoe kunt u met UPS contact opnemen via sociale media?

Op social media zoals LinkedIn heeft UPS een eigen account, waarmee ze u kunnen helpen bij korte vragen. Op werkdagen krijgt u tussen 8:00 en 18:00 direct antwoord.

UPS klanten houden op de website van UPS hun verzendingen en te ontvangen pakketjes bij via hun persoonlijke UPS klantendienst account. In het account kunt u gegevens wijzigen, uw pakket traceren en andere informatie raadplegen.
Registratie is snel en u hoeft alleen maar aan te melden via de link.

ups klantendienst

Waar vind ik de dichtstbijzijnde UPS locatie België?

UPS vestiging bij u in de buurt is tijdens de UPS openingsuren kunt open voor een bezoek en voor het verzenden of ontvangen van pakketjes. UPS locatie België vestigingen zijn door heel het land en u kunt uw vestiging vinden via de zoekfunctie op de website. Elke vestiging heeft eigen openingstijden.
Vestigingen zijn er in steden zoals Brugge, Brussel, Oostende, Nieuwpoort, Gent, Antwerpen en Luik. Laatste afgifte is veelal mogelijk rond 15:00 en 17:00 uur. UPS openingstijden verschillen heel erg per UPS locatie België, maar ze sluiten meestal zo tussen 18:00 en 20:00 uur. De UPS locatie België hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Via devolgende link kunt u gemakkelijk uw UPS locatie België zoeken en de UPS openingstijden bekijken.

UPS locations

ups klantenservice

Wat is de hoofdvestiging van UPS en hoe kunt u met de hoofdvestiging van UPS contact opnemen?

Het regionale hoofdkantoor van UPS is gevestigd in Brussel. Het lokale hoofdkantoor is gevestigd in Diegem.
De exacte locatie van UPS is te zien op de kaart.

Picture of Mila Routen
Mila Routen

Mila is een expert op het gebied van klantenondersteuning die zich inzet om u te helpen volledige informatie over een bedrijf te vinden. Ze doet sinds 2017 klantenservice en beoordeelt bedrijven