tlkhelp.be-logo

☎ Luminus klantendienst

luminus klantendienst
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Maandag tot vrijdag: 9u tot 18u

Inhoudsopgave

Luminus klantendienst

Luminus Klantendienst is een echt fenomeen op de Belgische energiemarkt. Deze energieprovider doorbrak immers als eerste het monopolie, zodat de consument eindelijk een keuze had. Luminus bewijst dit met zijn klantendienst.luminus service client website

Luminus, een belangrijke speler op gebied van energie in België

Dit bedrijf heeft oog voor uw behoeften op energiegebied. Wanneer u op zoek bent naar een energieprovider die op maat van uw gebruik zijn diensten levert, dan zit u bij deze firma aan het juiste adres. Als particulier heeft u andere wensen dan als bedrijf, daar is iedereen van overtuigd. Luminus vindt het echter belangrijk om verder te diversifiëren. Het ene bedrijf is het andere niet. De bakker om de hoek heeft andere prioriteiten op energiegebied dan een multinational. En er zijn nog zo vele firma’s die ergens tussenin zitten. Luminus heeft daar oog voor en dat  maakt de verschillende formules van deze provider zo bijzonder.

Luminus contact (klantendienst)

Elk bedrijf heeft een klantendienst en bij Luminus is dat niet anders. Deze energieprovider probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar soms loopt er onverhoopt toch nog iets mis. Op dat moment heeft u de Luminus Klantendienst nodig.

Luminus Contact – 078150210

Ook had de firma het misschien wel anders willen zien, wanneer er geen klachten zijn, is een klantendienst immers niet nodig. Tot nader order is niemand perfect, en daarom het bestaan van Luminus Klantendienst.luminus téléphone

Wat kunt u verwachten van Luminus Klantendienst?

Luminus Klantendienst staat altijd voor u klaar. Deze handige dienst kan u helpen bij de volgende zaken:

  • Problemen met uw factuur
  • Adresverandering bij een verhuizing
  • Nieuwe aansluiting regelen of bestaande aansluitingen aanpassen
  • Informatie en onthaal voor nieuwe klanten
  • Beëindigen van uw contract
  • Overstappen naar een andere leverancier
  • Promotie van de Luminus voordelen
  • Onderhoud van de verwarmingsketel
  • Informatie over verschillende extra diensten van deze providermy luminus contact numéro de téléphone

Conclusie:

Wanneer u deze lijst doorneemt, dan zult u duidelijk merken dat deze aanbieder van energie u veel meer kan bieden dan elektriciteit alleen. Ook wie bezorgd is over de goede werking van de installatie en de verwarmingsketel kan bij Luminus Klantendienst terecht. Bovendien zorgt deze provider ervoor dat wie bewust voor deze firma kiest, kan genieten van extra exclusieve voordelen. De app MyLuminus zorgt voor extra gebruiksgemak en zorgt ervoor dat u zuiniger omgaat met elektriciteit. Tevens kunt u bij de provider terecht voor herstellingen van uw huishoudapparaten. Luminus Klantendienst is eenvoudig te bereiken op het telefoonnummer 078150210, eenvoudiger kan kan!

Luminus telefoon – 078150210

WEB-LUMINUS