Select Page

Belgacom Klantendienst

0800-22-800
Service Index klant van België

Belgacom Klantendienst

Costumer service belgacom

Bent u op zoek naar een telefonie aanbieder met een goede klantenservice? Dan bent u bij Belgacom aan het goede adres. Deze aanbieder doet er namelijk alles aan om een zo goed mogelijke service aan te bieden aan alle klanten. Indien u niet tevreden bent, suggesties heeft of vragen, dan staat deze aanbieder daar voor open en zullen ze zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Belgacom klantendienst

De e services Belgacom zijn zeer uitgebreid, om hier toegang tot te krijgen hoeft u zich alleen maar in te schrijven via de website van Belgacom. Door lid te worden van E service Belgacom kunt u terecht op Blogs, artikelen, uw eigen gegevens, uw facturen enzovoorts.

Verder kunt u ook gebruik maken van het nummer  0800-22-800 door middel van uw mobiel, dit is een snel kiesnummer om in contact te komen met de klantenservice van Belgacom.
Kortom, als u op zoek bent naar een aanbieder met een betrouwbare en klantvriendelijke klantendienst, dan kunt u het best een abonnement afsluiten bij Belgacom. U kunt dan gebruik maken van de Belgacom e service. Verder wordt er al een hoop informatie gedeeld op de website en kunt u de klantenservice ook altijd telefonisch bereiken via de telefoonnummers die op de website staan weergegeven of via het telefoonnummer 0800-22-800.
[3.9]

0 Comments

Submit a Comment