Select Page

Luminus klantendienst

078150210
Service Index klant van België

Luminus klantendienst

Luminus klantendienst

De Luminus klantendienst is een echt fenomeen op de Belgische energiemarkt. Deze energieprovider doorbrak immers als eerste het monopolie, zodat de consument eindelijk een keuze had. Luminus bewijst dit met zijn klantendienst.

Luminus, een belangrijke speler op gebied van energie in België

Dit bedrijf heeft oog voor uw behoeften op energiegebied. Wanneer u op zoek bent naar een energieprovider die op maat van uw gebruik levert, dan zit u bij deze firma aan het juiste adres. Als particulier heeft u andere wensen dan als bedrijf, daar is iedereen van overtuigd. Luminus vindt het echter belangrijk om verder te diversifiëren. Het ene bedrijf is het andere niet. De bakker om de hoek heeft andere prioriteiten op energiegebied dan een grote multinational. En er zijn nog zovele firma’s die ergens tussenin zitten. Luminus heeft daar oog voor en dat maakt de verschillende formules van deze provider zo bijzonder.

Luminus contact (klantendienst)

Elk bedrijf heeft een klantendienst en bij Luminus is dat niet anders. Deze energieprovider probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar soms loopt er onverhoopt toch nog iets mis. Op dat moment hebt u de Luminus klantendienst nodig.

Luminus contact – 078150210 

Zelf had de firma het misschien wel anders willen zien. Wanneer er geen klachten zijn, is een klantendienst immers niet nodig. Tot nader order is niemand perfect, en daarom dit review van de Luminus klantendienst.

Wat kunt u verwachten van de Luminus klantendienst?

De Luminus klantendienst staat altijd voor u klaar. Deze handige dienst kan u helpen bij de volgende zaken:

  • Problemen met uw factuur
  • Een adresverandering bij een verhuis
  • Een nieuwe aansluiting regelen of bestaande aansluitingen aanpassen
  • Informatie en onthaal voor nieuwe klanten
  • Het beëindigen van uw contract
  • Overstappen naar een andere leverancier
  • Promotie van de Luminus voordelen
  • Onderhoud van de verwarmingsketel
  • Informatie over verschillende extra diensten van deze provider

Besluit:

Wanneer u deze lijst overloopt, dan zal u dadelijk merken dat deze aanbieder van energie u veel meer kan bieden dan elektriciteit alleen. Ook wie bezorgd is over de goede werking van de installatie en de verwarmingsketel kan bij de Luminus klantendienst terecht. Bovendien zorgt deze provider ervoor dat wie een bewuste keuze voor deze firma maakt, bijkomend kan genieten van extra exclusieve voordelen. De app MyLuminus zorgt voor extra gebruiksgemak en zorgt ervoor dat u zuiniger omgaat met elektriciteit. Tevens kunt u bij de provider terecht voor herstellingen van uw huishoudapparaten. De Luminus klantendienst is eenvoudig bereikbaar op het nummer 078150210 , dat is echt slim bekeken!

Luminus telephone – 078150210 

WEB-LUMINUS

[3.7]

0 Comments

Submit a Comment