Overzicht

Aldi openingsuren und klantendienst

aldi telefoonnummer
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Wat is Aldi?

ALDI is heeft een van de grootste Duitse ketens van discount-supermarkten met ongeveer 500 winkels in Nederland alleen. Hun assortiment gaat van vers gebakken brood naar verse vlees, vis, groente en fruit. Voor al je dagelijkse benodigdheden kun je bij de Alde terecht.

Waarom zou je de ALDI klantendienst bellen?

ALDI contact: alle contactmogelijkheden van de ALDI klantendienst und ALDI openingsuren

De Aldi klantendienst is altijd voor u daar. Tijdens de openingsuren Aldi van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u kunt u hun bereiken via de Aldi telefoonnummer.
Gedurende deze 8 uren kun je eindeloos contact opnemen met het klantenserviceteam en antwoorden ontvangen op al je vragen over Aldi winkels en producten.

Maandag09:00 – 17:00
Dinsdag09:00 – 17:00
Woensdag09:00 – 17:00
Donderdag09:00 – 17:00
Vrijdag09:00 – 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

+31345478700 Klantenservice Telefoon

*De belkosten zijn afhankelijk van de voorwaarden van de netwerkprovider waarmee u belt.

Al winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en van 8.30u tot 19u, met uitzondering van feestdagen.

Aldi klantendienst kun je naast bellen op de Aldi telefoonnummer, ook via een contactformulier bereieken. Hier kun je vragen stellen over je Aldi account, bestellingen of producten in de winkel. Het klantenserviceteam neemt dan zo spoedig als mogelijk weer contact op met jou.

ALDI Chatten

Bezoek de Aldi online shopping website.
Op ALDI België kun je informatie vinden over:
– voedsel-, en huishoudproducten
– aanbiedingen
– winkels en hun openingstijden
– contactgegevens van de Aldi klantendienst
– vacatures bij Aldi
– informaite over de Aldi online services
– social media gegevens

aldi openingsuren

Website van ALDI België: www.aldi.nl

Bij serieuze gevallen kun je een email sturen naar contact@aldi.be. De medewerkers bij het hoofdkantoor van Aldi zullen je bericht in acht nemen en zo spoedig mogelijk afhandelen tijdens de Aldi openingsuren.

Wat zijn andere manieren om contact op te nemen met Aldi?

Andere manieren waarop je contact kunt opnemen met Aldi zijn via de social media kanalen van het bedrijf. Op de Facebook-, Instagram- en Linkedin-accounts van Aldi kun je de leukste acties en nieuwste aanbiedingen in hun assortiment zien. Heb je nog vragen? Stuur ze een Messengerbericht of DM. De klantenservice van Aldi zal haar best doen om je zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kunt de hele week je klachten en opmerkingen laten weten via Facebook, Instagram of Linkedin.

In deze digitale tijd is winkelen nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Aldi mobiele app kun je inkopen doen, de klantendienst contacten, de assortiment van Aldi checken en nog veel meer. Dit alles kan vanaf je telefoon. Contact Aldi ook door de ingebouwde klantenservice gegevens.

iOS: Ontdek het op App Store 
Android: Ontdek het op Google Play 

Kan ik een gekochte product retourneren?

Retourneren kan altijd bij ALDI.

– Bij Aldi gekochte levensmiddelen of drogisterij artikel, kunt u altijd – ook zonder kassabon – terugbrengen. U krijgt dan een vervangend product of het aankoopbedrag terug.
– Gebruiksartikelen (bijvoorbeeld kleding of elektra), kunt u binnen 30 dagen na aankoop in ieder ALDI-filiaal in Nederland terugbrengen, zonder opgaaf van reden en op vertoon van uw kassabon. U krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Meer informatie op de link.

 

Wil je je abonneren voor de Aldi nieuwsbrief?

Om altijd als eerste op de hoogte te blijven van de acties, kun je je abonneren voor de nieuwsbrief. Ontvang de beste Aldi aanbiedingen op vers brood, vlees, groente en fruit en de nieuwste non-foodaanbiedingen! Indien je geen updates meer wilt ontvangen van Aldi kan je je ook afmelden van het nieuwsbrief via de website.

contact aldi

ALDI Nieuws

Wil je graag deel uitmaken van de Aldi team?

ALDI staat voor eenvoud, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De missie van Aldi, als uitvinder van discount is om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor hun klanten. Dankzij de teamleden kan Aldi elke dag een betere winkel opzetten. Lijkt jou het gaaf om ALDI op te bouwen?

aldi winkel

De Aldi netwerk in Nederland

De dichtstbijzijnde Aldi winkel kun je gelijk vinden via de website. Volg de onderstaande link om te beginnen met inkopen doen op de Aldi online shopping website: https://www.aldi.nl/supermarkt.html

openingsuren aldi

Zoek je het hoofdkantoor van Aldi?

Het hoofdkantoor van Aldi bevindt zich in Nederland: 

ALDI Inkoop BV Pascalweg 21
4104 BE Culemborg, Nederland

Aldi heeft ook veel representatieve kantoren in verschillende landen. In Belgie is het kantoor van Aldi op het adres:
ALDI Inkoop NV
Keerstraat 4
9420 Erpe-Mere

Aldi op Google Maps

Google Maps kan je zien als een bron om snel informatie te vergaren over de Aldi adres, contact, beoordelingen en afbeeldingen. In gevallen waar je niet de correcte website kan vinden van een bedrijf, helpt Google Maps je met zoekresultaten voor website die gerelateerd zijn aan het bedrijf.

Link op Google Maps de ALDI

Wat zijn de veelgestelde vragen over de Aldi?

– Hoe vind ik Aldi winkels en openingsuren? Winkel kun je vinden via de winkelzoeker link op de website. Contact Aldi tijdens de openingstijden van maandag tot en met zaterdag en van 8.30u tot 19u.

– Hoe kan ik een ALDI-aanbieding aankopen? Je kan ALDI aanbiedingen kopen in alle ALDI-winkels en dit vanaf de dag van aanbieding, zoals vermeld in de folder en zolang de voorraad strekt.

– Vind ik alle artikelen in alle ALDI-winkels? Aldi opteert voor een voornamelijk nationaal en uniform assortiment. In bepaalde regio’s lokale en regionale vind je artikelen die enkel in die bepaalde regio’s worden aangeboden.

aldi aanbiedingen

Chat ons als u vragen hebt over de Aldi klantendienst of een klacht wilt indienen.

Neem contact met ons op als u een klacht wilt indienen of een review achterlaten. U kunt ook de feedback achterlaten door ons een brief te sturen:

ALDI Inkoop BV
Pascalweg 21
4104 BE Culemborg, Nederland

Waar kan je Aldi reviews bekijken en achterlaten?

Trustpilot is een vertrouwde bron voor beoordelingen. Meer dan 1 miljoen bedrijfsbeoordelingen zijn op de site, waarvan Aldi maar 1 daarvan is.

https://nl.trustpilot.com/review/aldi.be

Mila Routen
Mila Routen

Mila is een expert op het gebied van klantenondersteuning die zich inzet om u te helpen volledige informatie over een bedrijf te vinden. Ze doet sinds 2017 klantenservice en beoordeelt bedrijven

Leave a Reply