tlkhelp.be-logo

Overzicht

Hier vindt u de Basic-Fit contact en informatie over de Basic Fit klantendienst

basic fit contact
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Wat is de algemene info over Basic Fit?

Basic Fit is de grootste fitnessketen in België en heeft 200 clubs. Basic Fit biedt fitness abonnementen aan voor een betaalbare prijs. U kunt met een lidmaatschap onbeperkt sporten. Als u in België lid bent, kunt u ook buiten België sporten met uw lidmaatschap. U kunt groepslessen volgen en u kunt de Basic Fit app downloaden. Wilt u uw Basic Fit abonnement opzeggen? Dat kan eenvoudig door een contactformulier in te vullen. U kunt binnen de Basic Fit openingsuren met Basic-fit contact opnemen voor meer informatie. Wilt u werken bij Basic Fit? Dan kunt u eenvoudig op de website de op een Basic Fit vacature reageren. Daarnaast kunt u het Basic Fit telefoonnummer van de Basic fit klantendienst bellen voor al uw vragen. Op de website vindt u alle informatie over hoe u met Basic-fit contact kunt opnemen en hoe u met de Basic Fit klantendienst in contact kunt komen.

Waarover kan ik met Basic Fit contact opnemen?

 • ✅ Hoe kan ik met Basic-Fit contact opnemen?
 • ✅ Op welke tijden is de Basic Fit klantendienst geopend?
 • ✅ Wat zijn de Basic Fit openingsuren van een vestiging bij mij in de buurt?
 • ✅ Op welke manieren kan ik de Basic Fit klantendienst bereiken?
 • ✅ Wat is het Basic Fit telefoonnummer van de algemene Basic Fit klantendienst?
 • ✅ Hoe kan ik de Basic Fit app downloaden?
 • ✅ Op welke manier kan ik een Mijn Basic Fit account aanmaken?
 • ✅ Ik wil op een Basic Fit vacature reageren, hoe doe ik dat?
 • ✅ Ik zoek het Basic-Fit telefoonnummer hoofdkantoor, waar kan ik dat vinden?

Basic Fit contact: alle contactmogelijkheden van de Basic Fit klantendienst

U kunt met Basic-Fit contact opnemen op verschillende manieren. Dit zijn de mogelijkheden op een rijtje:

 • Het e-mailadres van de Basic Fit klantendienst is klantenservice@basic-fit.be.
 • Op de website vindt u antwoord op meest gestelde vragen aan de Basic Fit klantendienst.
 • U kunt een contactformulier invullen op de website, via de chatbot.
 • U kunt een Mijn Basic Fit account aanmaken of de Basic Fit app downloaden.
 • Op de website kunt u chatten met een chatbot of tijdens openingsuren live uw vragen beantwoord krijgen door een medewerker.
 • U kunt uw vraag stellen via Facebook Messenger of Twitter.
 • Het Basic Fit hoofdkantoor zit in Nederland, het postadres is voor de Basic Fit klantendienst is Postbus 3124, 2130 KC Hoofddorp, Nederland

Ja, u kunt met Basic-Fit contact opnemen door middel van een contactformulier. Er is een chatbot aanwezig, genaamd Ruby. Tijdens openingstijden is basic fit contacter een medewerker aanwezig voor een live chat. Ook kunt u via Facebook Messenger chatten met een medewerker.

Basic Fit België Chatten

Het e-mailadres van de Basic Fit klantendienst is klantenservice@basic-fit.be. U kunt ook door middel van de chatbot live chatten met een medewerker of een contactformulier invullen op de website.

Hoe kan ik met Basic-Fit contact opnemen via social media?

U kunt de Basic Fit klantendienst ook benaderen via Facebook. Via deze kanalen vindt u het laatste nieuws vinden, over bijvoorbeeld Mijn Basic Fit en de Basic Fit app.

U kunt zich registreren door een Mijn Basic Fit account aan te maken via de website. Op deze manier kunt u uw aanbiedingen zien en vestigingen bij u in de buurt. U kunt uw abonnement en gegevens beheren. Via de Basic Fit klantendienst neemt u met Basic-Fit contact op voor diverse andere vragen.

basic fit openingsuren

Is er een Basic Fit app?

Er is een Basic Fit app beschikbaar, voor het inzien van uw abonnement, online lessen en de Basic Fit clubs bij u in de buurt. Daarnaast kunt u uw gezondheid monitoren en gepersonaliseerde work-outs inzien.

Download de Basic-Fit app die beschikbaar is voor IOS & Android. Klik op “maak een account”. Vul de gegevens in met de informatie die bij de registratie aan Basic-Fit is gegeven, zoals e-mailadres en kaartnummer. Je vindt het Basic-Fit kaartnummer op de achterkant van jouw kaart.

Als je al een account hebt aangemaakt via Mijn Basic-Fit kan je dezelfde gegevens gebruiken om in te loggen op de app.

Hoe kan ik een Basic Fit abonnement aanvragen en een Basic Fit abonnement opzeggen?

Bestellen en levering:
U kunt een abonnement aanvragen bij Basic Fit door u aan te melden bij Mijn Basic Fit of door online het betreffende abonnement bij een door u gekozen club aan te vragen. Dit kan door het online formulier in te vullen of door een Mijn Basic Fit account aan te maken.
U dient uw gegevens in te vullen, uw wachtwoord in te stellen en een betalingsmethode te kiezen. Dit allemaal kan 24/7 online via de Basic Fit website. Na registratie ontvangt u een QR code waarmee u uw lidkaart kunt afhalen bij de door u gekozen club. U heeft 14 dagen bedenktijd en u kunt een formulier versturen als u zich heeft bedacht binnen die periode.

Wijzigen of opzeggen:
U kunt wijzigingen in persoonsgegevens of abonnement doorvoeren via de Mijn Basic Fit account of in de club. U kunt uw Basic Fit abonnement opzeggen binnen de bedenktijd van 14 dagen. Daarna kunt u uw lidmaatschap opzeggen via het Mijn Basic Fit account of bij de kiosk van uw club. Tevens kunt u opzeggen per post, adres: klantendienst is Postbus 3124, 2130 KC Hoofddorp, Nederland

Algemene voorwaarden Basic Fit België

Wil je meer weten over de Basic Fit vacature?

Er is een mogelijkheid om vacatures te bekijken en om online te reageren door een formulier in te vullen. Op dit moment zijn er 82 vacatures open van Gastheer/Gastvrouw tot HR assistent. Via het online formulier kunt u een sollicitatie indienen. Het e-mailadres van de afdeling HR is HR@basic-fit.be. Om te zien of er een vacature is die overeenstemt met uw vaardigheden en interesses, kunt u deze link volgen.

basic fit vacature

Wat zijn de Basic Fit contact gegevens van de vestigingen?

U kunt de Basic Fit clubs tijdens de Basic Fit openingsuren bezoeken. De tijden verschillen per club.

Er zijn Basic Fit vestigingen in Brussel Hoofdstad, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg, West-Vlaanderen, Henegouwen, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen en Waals-Brabant.

Voor algemene vragen kunt u terecht op de website of via het e-mailadres: klantenservice@basic-fit.be

U kunt 24/7 inloggen op uw Mijn Basic Fit account op de Basic Fit website.

Het postadres is van het Basic Fit klantendienst is Postbus 3124, 2130 KC Hoofddorp, Nederland.basic-fit telefoonnummer hoofdkantoor

Hoe kan ik contact opnemen met mijn Basic Fit hoofdkantoor?

Er zijn diverse Basic Fit clubs door heel België. Deze vestigingen kunnen worden bezocht tijdens openingsuren. Via de website kunt u een sportschool opzoeken die bij u in de buurt ligt. Het hoofdkantoor van Basic Fit is gelegen in Jette.

Av. du Laerbeek 125, 1090 Jette

Wat zijn de meest gestelde vragen aan de Basic Fit klantendienst?

Op dit moment gaan de veelgestelde vragen aan de Basic Fit klantendienst over:

 • Vragen over een Premium lidmaatschap
 • Vragen over het meenemen van anderen op dezelfde lidkaart
 • Vragen over het wijzigen van het lidmaatschap type
 • Vragen over inloggen op Mijn Basic Fit account
 • Vragen over clubinformatie en Basic Fit openingsuren
 • Vragen over Basic Fit contact en de Basic Fit klantendienst

Deze vragen kunnen wij beantwoorden als u contact met ons opneemt via 0902-12007 of lees op de Basic Fit website https://www.basic-fit.com/

basic fit klantendienst

Hoe kan ik met Basic Fit contact over klachten opnemen?

U kunt met een klacht over Basic Fit terecht bij uw club, via de gastheer of gastvrouw kunt u een klacht indienen. Daarna kunt u eventueel met de Basic Fit klantendienst contact opnemen via de chatbot op de website of via Facebook messenger.

Hoe vind ik informatie over Basic Fit op Google Maps?

Op Google Maps vindt u de verschillende adressen van de Basic Fit sportschool bij u in de buurt. U kunt foto’s bekijken en u kunt de reviews bekijken. Basic Fit hoofdkantoor heeft op Google Maps gemiddeld een review van 3.8 uit 5 sterren, uit 129 reviews. De reviews gaan over Basic Fit klantendienst en de Basic Fit contact mogelijkheden.

Picture of Mila Routen
Mila Routen

Mila is een expert op het gebied van klantenondersteuning die zich inzet om u te helpen volledige informatie over een bedrijf te vinden. Ze doet sinds 2017 klantenservice en beoordeelt bedrijven