tlkhelp.be-logo

Overzicht

Manieren om contact bol com op te nemen via het bol.com telefoonnummer en de klantenservice bol

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Over Bol com

Bol com is een van oorsprong Nederlands bedrijf met een hoofdvestiging in Utrecht. In 1999 is Bol com geopend, en sinds 2010 is het mogelijk om vanuit België te winkelen. Bol com is sinds 2019 ook actief vanuit het kantoor in België. In 2016 is een omzet van 1 miljoen behaald. Bol com is een online webwinkel, waarbij je allerlei artikelen dag en nacht kunt bestellen. Hoe je betaalt en wanneer je het laat bezorgen is aan de klant. Dit maakt het bedrijf uniek. Er is ook een Bol.com app beschikbaar om te downloaden. Via het Bol.com nummer kunt u bol com bellen gratis met de klantenservice Bol. Kijk op de website om onlin in de Bol.com winkel een bestelling te plaatsen of de voorwaarden te vinden over bol.com retourneren. Ook kunt u met een Bol.com kortingscode uw bestelling plaatsen.

Wilt u contact bol com informatie? Of bol com bellen gratis?

  • ✅ Wilt u contact bol com om informatie op te vragen over de status van uw bestelling bij de klantenservice bol?
  • ✅ Wilt u contact bol.com om te weten hoe u kunt laten bezorgen of
    annuleren?
  • ✅ Wilt u weten op welke artikelen er Bol.com korting er is en hoe u uw Bol.com kortingscode kunt gebruiken?
  • ✅ Wat is het Bol.com nummer of het bol.com telefoonnummer?
  • ✅ Wilt u weten of er een Bol.com winkel in de buurt is?
  • ✅ Wilt u een product van Bol.com retourneren?
  • Met al deze vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de klantenservice bol com. Het is nu heel makkelijk om met bol.com contact te hebben.

Contact bol com: alle contactmogelijkheden van de klantenservice bol com

Een gemakkelijke manier om contact op te nemen is met het Bol.com telefoonnummer. Het is een handige manier om aan de juiste informatie te komen; en het is veel sneller dan op de website zelf doorzoeken voor de antwoorden op uw vragen. Via de Klantenservice Bol worden uw vragen altijd snel en klantvriendelijk afgehandeld.

Wanneer u op de website geen antwoord op uw vraag kunt vinden, kunt u ook bellen tijdens de Bol com openingsuren 02 788 59 99

Contact Bol.com alle dagen van de week, van 07:00 tot 23:00. Het voordeel van bellen van de klantenservice Bol is dat de wachttijd niet lang is en u direct een antwoord heeft. De klantenservice Bol heeft vakkundig en klantvriendelijk personeel die u graag te woord staat. Geen enkel vraag of probleem kunnen zij niet aan. Alle vragen worden snel en professioneel afgehandeld. U kunt via Facebook messenger een bericht sturen. Uw bericht wordt binnen 1 uur beantwoord.

 027 885 999 klantenservice bol com

*De belkosten zijn afhankelijk van de voorwaarden van de netwerk provider waarmee u belt.

Bol com heeft een mogelijkheid tot live chat, door met chatbot Billie 24/7 te chatten. Contact bol com chatbot Bille voor al uw vragen.
U kunt daarnaast het contactformulier invullen om via mail contact op te nemen. Uw mail wordt binnen 72 uur beantwoord. U kunt ook rechtstreeks mailen naar klantenservice@bol.com

Voor overige vragen kunt u tijdens de Bol com openingsuren bellen. Dit heeft soms een wachttijd, maar u krijgt dan wel gelijk bericht van een specialist.

Op de website van Bol com vindt u antwoorden op vragen over het actuele nieuws omtrent retourneren en annuleren, betalen en bestellen, bezorgen en garantie, E-readers en E-boeken, cadeaubonnen en Bol.com korting of over hoe u zelf kunt verkopen. Voor alle mogelijke vragen kunt u hier terecht. Als uw vraag er niet bij staat, dan wordt u geadviseerd om met het Bol.com telefoonnummer te bellen, te chatten met chatbot Billie of via Facebook Messenger of het online contactformulier in te vullen. Afhankelijk van uw vraag.Website contact bol.com

Om een e-mail te sturen, kunt u een online-contactformulier invullen. Binnen 72 uur wordt uw mail beantwoord.

 U kunt ook rechtstreeks mailen naar klantenservice@bol.com
Op deze manier is het mogelijk om de Klantenservice Bol snel een vraag te stellen en in korte tijd een reactie te ontvangen.
Contact Bol com via de post, het briefadres is: 

Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

email klantenservice bol

Advies van Bol com in de sociale media

Op social media zoals Twitter en Facebook heeft Bol com eigen accounts, waarmee ze u kunnen helpen bij korte vragen. U kunt ze volgen voor Bol.com korting en het laatste nieuws.

Hoe kom je te over weten op Bol.com retournering, levering van goederen?

Voor meer informatie over retouren en levering van goederen op Bol.com, klik op de afbeelding en ga naar de website van het bedrijf. Contact bol.com retournering, levering van goederen

levering van retournering bol com bellen gratis

Bol com-klanten houden hun bestellingen en producten bij via hun persoonlijke Bol com account. Op dit account kunt u uw gegevens ook wijzigen. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief en betalingen of facturen beheren. U vindt hier ook de laatste informatie over Bol.com kortingscode of producten met Bol.com korting.
Registratie is snel en u hoeft alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om in te loggen.

accaunt klantenservice bol

Hoe kan ik me voor de Bol com Nieuwsbrief aanmelden?

Er is altijd nieuws in Bol.com. Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang actuele informatie van Bol.com.

Nieuwsbrief klantenservice bol

Werken bij Bol com

 Bol.com zet zich in voor een duurzame samenwerking met klanten, partners en medewerkers. Om te zien of er een vacature is die overeenstemt met uw vaardigheden en interesses, kunt u deze link volgen.

vacatures contact bol.com

Welke vestiginegen van Bol com zijn er?

Bol com heeft een hoofdvestiging in Nederland.
Er zijn geen fysieke winkels van Bol com aanwezig. U kunt alles online bestellen, 24/7.
Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

bol com bellen gratis

Hoofdkantoor Bol com

De hoofdlocatie van Bol com is gevestigd in Utrecht.
De exacte locatie van Bol com is te zien op de kaart.

Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

 

Meest Gestelde vragen door klanten Bol com

Meest populaire vragen en antwoorden Bol.com. Link to FAQ klantenservice bol

vragen door klanten bol com bellen gratis

Mila Routen
Mila Routen

Mila is een expert op het gebied van klantenondersteuning die zich inzet om u te helpen volledige informatie over een bedrijf te vinden. Ze doet sinds 2017 klantenservice en beoordeelt bedrijven

Leave a Reply