tlkhelp.be-logo

Overzicht

Hier vindt u informatie over hoe met Decathlon contact op te nemen via Decathlon klantendienst en de Decathlon openingsuren.

Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Welke informatie over Decathlon is bekend?

Decathlon is een van oorsprong Frans bedrijf, opgericht in 1976. Er zijn 38 Decathlon contact filialen in heel België. 2.500 werknemers staan elke dag voor je klaar om jouw product te vinden op het gebied van sport. Met scherpe prijzen wordt dit voor alle kopers toegankelijk gemaakt. In elke Decathlon winkel is een ruim aanbod en innovatie staat centraal. Soms heeft Decathlon kortingscode, er is een Decathlon cadeaukaart en er is een Decathlon app. Op uw Decathlon account kunt u online uw bestellingen volgen.

Waarvoor kunt u met Decathlon contact opnemen?

  • ✅ Wilt u weten hoe u producten van Decathlon retourneren kunt?
  • ✅ Probeert u op de website een Decathlon cadeaubon te gebruiken en wilt u hierover met Decathlon contact hebben?
  • ✅ Wilt u uw persoonlijke gegevens laten wijzigen via de Decathlon app?
  • ✅ Wilt u weten wat de Decathlon openingsuren zijn?
  • ✅ Wilt u weten wat een Decathlon kortingscode is?
  • ✅ Wilt u weten waar u de Decathlon app kunt downloaden?
  • ✅ Ervaart u problemen met uw Decathlon account?
  • ✅ Wilt u weten hoe u een Decathlon klantenkaart kunt bestellen via de website?
  • Met al deze vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de Decathlon klantendienst. Het is nu heel makkelijk om met Decathlon contact te hebben.

Decathlon contact: alle contactmogelijkheden van de Decathlon klantendienst

Een gemakkelijke manier om met Decathlon contact op te nemen is via het telefoonnummer van de Decathlon vestiging bij u in de buurt. Het is een handige manier om aan de juiste informatie te komen als u op de Decathlon website uw antwoord niet kunt vinden. Via de Decathlon klantendienst van uw vestiging naar keuze worden uw vragen altijd snel en klantvriendelijk afgehandeld.
Wanneer u op de website geen antwoord op uw vraag kunt vinden, kunt u ook bellen met de algemene Decathlon klantendienst via 02 20 82 660
De Decathlon openingsuren zijn van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 19:00.

Maandag9:00 – 19:00
Dinsdag9:00 – 19:00
Woensdag9:00 – 19:00
Donderdag9:00 – 19:00
Vrijdag9:00 – 19:00
zaterdag9:00 – 19:00
ZondagGesloten

Klantenservice Telefoonnumber : 02 20 82 660

Call fees of Klantenservice Telefooncall fees – De belkosten zijn afhankelijk van de voorwaarden van de netwerkprovider waarmee u belt.

Er is een mogelijkheid tot chatten met een chatbot of virtueel assistent. De chatbot van de Decathlon klantendienst heet Cath. Ook kan er een online contactformulier ingevuld worden.
Om met Decathlon contact op te nemen kunt u rechtstreeks naar een Decathlon vestiging bij u in de buurt gaan. Is Decathlon niet open? Dan kunt u kunt altijd online, 24/7 de chatbot een vraag stellen. Ook kunt u nog per mail of telefonisch de de klantendienst benaderen tijdens de Decathlon openingsuren.

Het is mogelijk om met de klantenservice van Decathlon te chatten via Chat. Het Chat-pictogram verschijnt op alle hoofdpagina’s van de website. Chat biedt verschillende mogelijkheden om met de klantenservice van Decathlon te communiceren:
– Krijg antwoorden op de veelgestelde vragen sectie.
– Krijg hulp via WhatsApp op 0471/91.30.62. Op deze bron wordt meestal binnen 4 uur gereageerd.
– Op 02/208.26.60 zal Decathlon per oproep antwoorden. Maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur, zaterdag van 9 tot 19 uur.
– Per e-mail. Deze aanvraag moet worden verzonden via het formulier  en een antwoord kan binnen 12 uur worden verwacht.
U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met het dichtstbijzijnde Decathlon-filiaal.

 

decathlon openingsuren

Op de website van Decathlon vindt u informatie over hoe een product kunt bestellen, over Decathlon retourneren, Decathlon gratis verzenden en de Decathlon app of uw Decathlon account. U vindt er informatie over de nieuwste Decathlon kortingscode of hoe u de Decathlon klantendienst kunt bereiken. Decathlon Belgie Website

decathlon klantendienst

Decathlon helpt vaak met advies via e-mail. Om een e-mail te sturen kunt u via de website het contactformulier invullen. Hierdoor is het mogelijk om 24/7 een vraag te stellen aan de Decathlon klantendienst en in korte tijd een reactie te ontvangen. 

decathlon openingsuren

Hoe kunt u met Decathlon contact opnemen via sociale media?

Op social media zoals LinkedIn heeft Decathlon een eigen account, waarmee ze u kunnen helpen bij korte vragen.

Decathlon klanten houden op de website van Decathlon hun producten en bestellingen bij via hun persoonlijke Decathlon account. In het account kunt u gegevens wijzigen, bestellingshistorie, betalingshistorie en andere informatie raadplegen.
Registratie is snel en u hoeft alleen maar aan te melden via de link

decathlon contact

Wilt u werken bij Decathlon?

Decathlon zet zich in voor een duurzame samenwerking met klanten, partners en medewerkers.

Decathlon Belgie Vacatures

decathlon klantendienst

Decathlon vestiging bij u in de buurt is tijdens de Decathlon openingsurenkunt open voor een bezoek. Er zijn vestigingen door heel België en u kunt uw vestiging vinden via de zoekfunctie op de website. Elke vestiging heeft een eigen telefoonnummer.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Enkele voorbeelden van vestigingen zijn in Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel, Luik, Hasselt, Charleroi, Maldegem, Kortrijk, Ronse en Bergen.

Decathlon Belgie winkels

decathlon openingsuren

Hoe kan ik contact opnemen met het hoofdkantoor van de Decathlon klantendienst?

Het hoofdkantoor van Decathlonis gevestigd in Frankrijk.
De exacte locatie van Decathlonis te zien op de kaart.

Picture of Mila Routen
Mila Routen

Mila is een expert op het gebied van klantenondersteuning die zich inzet om u te helpen volledige informatie over een bedrijf te vinden. Ze doet sinds 2017 klantenservice en beoordeelt bedrijven