Select Page

ELECTRABEL CONTACT

078353333
Service Index klant van België

Electrabel Contact

Eenvoudig met Electrabel Contact opnemen via de Electrabel Klantendienst 

Wie is Electrabel? 
Met Electrabel contact opnemen is vrij eenvoudig te realiseren. Voordat je daar meer informatie over vindt, gaan we dieper in op wie Electrabel is.

Engie Electrabel is de oorspronkelijke naam van deze onderneming en is een Belgisch energiebedrijf en levert energieproducten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf is in 1990 ontstaan vanuit een fusie tussen twee verschillende bedrijven. Sinds 2012 levert he Belgische bedrijf ook energie aan klanten in Nederland. Voor zowel Belgische als Nederlandse klanten is er een ruim aanbod van gas en elektriciteit.

Bovendien stimuleert Eletrabel het gebruik van duurzame energie door het gebruik van zonnepanelen. Bovendien is de website voorzien van talloze tips om een woning of bedrijfspand goed te isoleren en zo warmte beter vast te houden. Iedereen die benieuwd is naar het aanbod van Engie Electrabel kan een kijkje nemen via www.engie-electrabel.be. Er is altijd een passend energieproduct beschikbaar of af te nemen. 

De voordelen van Engie Electrabel energieproducten 
Klant worden bij Engie Electrabel levert zowel particulieren als ondernemers diverse voordelen op:

 • Zo ben je via de website altijd verzekerd van de laagste prijs voor gas en elektriciteit.
 • Een energiecontract is gemakkelijk online te regelen.
 • Bovendien wordt de Electrabel klantenservice beloond met 5 sterren. Dit betekent dat er een uitstekende service wordt verleend aan klanten.
 • Zo wordt 62 procent van de telefonische oproepen binnen 1 minuut beantwoord.
 • Bovendien wordt 96 procent van alle problemen direct aangepast. Voor mensen die op zoek zijn naar een energieleverancier heeft het dus zeker zin om contact op te nemen met Engie Electrabel.
 • Tenslotte wordt de energie van Electrabel steeds groener en zuiniger. Dit is eveneens een pluspunt om klant te worden bij Electrabel.

 

Hoe is de Electrabel Klantendienst georganiseerd? 

Op zowel zakelijk als particulier vlak biedt Electrabel klantendienst  diverse contactmogelijkheden. Met Electrabel in contact komen kan zowel digitaal als telefonisch. Mensen die bijvoorbeeld al klant zijn bij Electrabel kunnen eenvoudig inloggen via het online portaal en diverse zaken gemakkelijk regelen. Mensen die nog geen klant zijn bij Electrabel kunnen het beste telefonisch contact opnemen. Op werkdagen is het energiebedrijf goed bereikbaar voor zowel telefonisch als online contact.

Alle Electrabel contact mogelijkheden
Bij Electrabel kun je als klant op verschillende manieren contact opnemen. Via website zie je direct welke mogelijkheden er zijn. Welke opties zijn er als je met een dringende vraag rondloopt en je zoekt naar Electrabel contact?

 • Chatten met een medewerker. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend.
 • Een e-mail sturen. Bij Electrabel krijg je altijd binnen 2 dagen antwoord op je vraag.
 • De zogenaamde Energielijn is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag op hetElectrabel telefoonnummer 078 35 33 33.
 • Via social media kom je dankzij Twitter in contact met Electrabel.
 • Op de hoogte blijven van Electrabel kan ook via Facebook.
 • Er zijn ruim 2.600 Engie Electrabel Partners beschikbaar via een loket bij jou in de buurt.
 • Via het online portaal Mijn Energiedesk of Electrabel Service Client.
 • BijElectrabel storingen zijn er diverse noodnummers beschikbaar.

Veelgestelde vragen die je oplost via de Electrabel telefoonnummer
Wil je met Electrabel contact opnemen? Het is de moeite waard om dit telefonisch te doen. Je belt dit Belgische energiebedrijf via het  op telefoonnummer 078 35 33 33. Dit levert je als klant diverse voordelen op:

 • Je krijgt sneller antwoord op je vraag.
 • Een telefonisch gesprek met een Electrabel medewerker schept een vertrouwensband.Een eventueel (technisch) probleem wordt telefonisch sneller opgelost.

Vragen die via de Electrabel telephone snel worden opgelost: 

 • Hoe geschikt is mijn dak voor zonnepanelen?
 • Welk energiecontract past het beste bij mij?
 • Hoe geef ik eenvoudig een adreswijziging door aan Electrabel?
 • Hoe kan ik gemakkelijk overstappen naar Electrabel?
 • Wat is het verschil tussen een variabele en vaste prijs?

 

 

Telefoonnummer Electrabel: wanneer u er online niet meer uitkomt

Zoals bij ieder modern bedrijf zorgt de Electrabel Klantendienst ervoor dat de basisdiensten voor alle klanten online te raadplegen zijn. Dit begint bij uw persoonlijke gegevens. Maar u kunt ook de gegevens van uw facturen, rekeningen en betalingen online raadplegen. Ook uw verhuis kan online geregeld worden en zelfs het beheer van uw verbruik kunt u online regelen.

Toch kan het zijn dat u online geen oplossing kunt vinden voor uw probleem. In dat geval kunt u beroep doen op het Electrabel Telefoonnummer. Met een centraal nummer kunt u alle diensten bereiken die u nodig heeft om uw energielevering zonder problemen te laten doorgaan. Mocht u een panne hebben waardoor u niet langer kunt genieten van energieleveringen, dan zullen wij er alles aan doen om de leveringen zo vlug mogelijk te herstellen. In het voorkomend geval kunt u het Electrabel telefoonnummer 078353333 bellen. Onze vriendelijke en beleefde medewerkers staan u graag te woord en zullen in overleg met u voor de beste oplossing zorgen.

 

WEB-ELECTRABEL CONTACT

 

 

[5]

0 Comments

Submit a Comment