tlkhelp.be-logo

Overzicht

Problemen ondervinden hoe Makro contact op te nemen en informatie te vinden over de Makro klantendienst?

makro openingsuren
Beoordeel dit bedrijf a.u.b.
0 / 5

Your page rank:

Wat is de algemene informatie over Makro?

Makro is een zelfbedieningsgroothandel dat producten levert aan de horeca professional. Makro heeft zeventien vestigingen in België en biedt ook producten aan online. Makro biedt producten aan, zoals versproducten, producten voor kantoor, schoonmaakartikelen, speelgoed en kookgerei. U kunt met een klantenkaart terecht in de Makro winkel bij u in de buurt. Makro biedt goede service, goede prijzen en duurzame producten. Via de Makro app kunt u de nieuwste producten bekijken en shoppen. U kunt met een kortingscode Makro voordelig producten bestellen in de Makro app, op de website of in de winkel. Op de Makro website vindt u alle informatie over de Makro openingsuren en hoe u via de Makro klantendienst met Makro contact kunt opnemen.

Waarover kan ik met Makro contact opnemen?

 • ✅ Hoe kan ik met Makro contact opnemen?
 • ✅ Op welke tijden is de Makro klantendienst geopend?
 • ✅ Waar kan ik een Makro winkel bezoeken?
 • ✅ Kan ik via de website met Makro contact opnemen over een bestelling?
 • ✅ Hoe kan ik de Makro klantendienst bereiken?
 • ✅ Kan ik via de website met Makro contact opnemen over een bestelling?
 • Met al deze vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de klantenservice. Het is nu heel makkelijk om met Makro contact te hebben.

Makro contact: alle contactmogelijkheden van de Makro klantendienst

U kunt met Makro contact opnemen op verschillende manieren. Dit zijn de mogelijkheden op een rijtje:

 • Het Makro telefoonnummer is tijdens de Makro openingsuren bereikbaar.
  Maandag08:15-20:00
  Dinsdag08:15-20:00
  Woensdag08:15-20:00
  Donderdag08:15-20:00
  Vrijdag08:15-21:00
  Zaterdag08:15-20:00
  ZondagGesloten
  Het algemene Makro telefoonnummer van de Makro klantendienst is: 078 150 330 (lokaal tarief)
 • Op de website vindt u antwoord op meest gestelde vragen aan de Makro klantendienst. U kunt een contactformulier invullen op de website, of u kunt een MyMakro account aanmaken en zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
 • Op de website kunt u chatten met een chatbot.
 • Voor overige vragen kunt u schriftelijk een verzoek doen, door een brief te sturen naar MAKRO, Nijverheidsstraat 70 2160 Wommelgem

Ja, u kunt met Makro contact opnemen door middel van een contactformulier. Er is een chatbot aanwezig.

https://klantenservice.makro.be/contactMakro contact

Hoe kan ik met Makro contact opnemen via social media?

U kunt de Makro klantendienst ook benaderen via Facebook. Via deze kanalen vindt u ook informatie over kortingscode Makro en Makro klantenkaart.

U kunt zich registreren door een MyMakro account aan te maken via de website. Op deze manier kunt u uw aanbiedingen zien en vestigingen bij u in de buurt. U kunt uw klantenpas beheren. Via de Makro klantendienst neemt u met Makro contact op voor diverse andere vragen.

makro klantendienst

Is er een Makro winkel app?

Er is een Makro app beschikbaar, voor het inzien van de nieuwste producten, facturen en informatie over de Makro winkel bij u in de buurt. Tevens kunt u uw pas via de app gebruiken. Er is informatie over Makro openingsuren van een winkel bij u in de buurt en over Makro aanbiedingen.

Wilt u bestellen via de Makro winkel online? Informatie over de Makro algemene voorwaarden, kortingscode Makro, levering en retourneren.

Bestellen en levering:
U bestelt een product door eerst een Mijn Makro-account te openen via de Makro website. U dient uw gegevens in te vullen en uw wachtwoord in te stellen. Dit allemaal kan 24/7 online via de Makro website. Nadat u bent ingelogd, kunt u een bestelling plaatsen. Momenteel wordt er op alle locaties in België bezorgd. Als u een bestelling plaatst kunt u een leveringsdatum kiezen. De verzendkosten worden vervolgens getoond. U kunt een product laten bezorgen of gratis afhalen in de winkel. U kunt er dan voor kiezen om uw product in een Makro winkel op te halen. Kijk op de website voor de locaties van de Makro winkel informatie en bezorging.

Wijzigen of annuleren:
Een bestelling kan alleen geannuleerd of gewijzigd worden als de bestelling nog niet verwerkt en verzonden is. Neem hiervoor zo spoedig mogelijk bij voorkeur telefonisch contact op met de Makro klantendienst.

Retourneren:
Een artikel kan worden geretourneerd, binnen 14 dagen na aankoop. De factuur dient te worden bijgeleverd en het artikel en de verpakking moeten onbeschadigd zijn. Verse- en diepvriesproducten kunnen niet worden geretourneerd.

Algemene voorwaarden Makro België

Kan ik met Makro contact opnemen over een vacature bij Makro?

Er is een mogelijkheid om vacatures te bekijken en om online te reageren door een formulier in te vullen. Op dit moment zijn er 43 vacatures open van Financial Controller tot Winkelmedewerker. Via het online formulier kunt u een sollicitatie indienen. Om te zien of er een vacature is die overeenstemt met uw vaardigheden en interesses, kunt u deze link volgen.

makro klantendienst

Hoe kan ik met Makro contact opnemen? Wat zijn de Makro contact gegevens van de vestigingen?

U kunt de Makro winkel tijdens de Makro openingsuren bezoeken.

De adressen van de vestigingen zijn:

 • Makro Alleur, Avenue du progrès, 12, Alleur, 4432 België
 • Makro Deurne, Krijgsbaan, 1a, Deurne, 2100, België
 • Makro Eke, Savaanstraat, 1, Eke, 9810, België
 • Makro Lodelinsart, Rue des Aulniats, 1, Lodelinsart, 6042, België
 • Makro Machelen, Woluwelaan, 11, Machelen, 1830, België
 • Makro Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg, 427, Sint-Pieters-Leeuw, 1600, België

U kunt maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 08:15 tot 20:00 uur, met de Makro klantendienst bellen. Op vrijdag is de Makro klantendienst open tot 21:00 uur. Het nummer voor de Makro klantendienst is: 078/150.330 (kosten lokaal tarief). U kunt geen vestigingen e-mailen of bellen.

U kunt 24/7 inloggen op uw Mijn Makro account op de Makro website.

Het postadres is van het Makro klantendienst is Makro Customer Service Center, Nijverheidsstraat 70 2160 Wommelgem

Mijn makro winkel makro winkel

Hoe vind ik informatie over Makro winkel op Google Maps?

Op Google Maps vindt u de verschillende adressen van de Makro winkel bij u in de buurt. Van de vestiging in Leeuwarden tot de openingsuren Makro Eke. U kunt foto’s bekijken en de Makro contact mogelijkheden vinden. U kunt de reviews per vestiging bekijken. Makro heeft op Google Maps gemiddeld een review van 4.0 uit 5 sterren. De reviews gaan over Makro klantendienst en de Makro contact mogelijkheden.

Wat zijn de meest gestelde vragen aan de Makro klantendienst?

Op dit moment gaan de veelgestelde vragen aan de Makro klantendienst over:

 • Vragen over assortiment en voorraad
 • Vragen over kortingscode Makro, aanbiedingen en acties
 • Vragen over retourbeleid, bezorgen en afhalen
 • Vragen over garantie van producten
 • Vragen over de Makro horeca pas en Mijn Makro
 • Vragen over Makro contact en de Makro klantendienst

Deze vragen kunnen wij beantwoorden als u contact met ons opneemt via 0902-12007 of lees op de Makro website  https://klantenservice.makro.be/

Makro klantendienst

Hoe kan ik met Makro contact over klachten opnemen?

U kunt met de Makro klantendienst contact opnemen indien u een klacht heeft. Dat kunt u doen telefonisch, via het online formulier en via het postadres.

Waar kan ik reviews vinden over de Makro winkel?

Makro heeft een review van 3,7 uit 5 sterren op Trustpilot. Op trustpilot gaan er 1 review over ervaringen met de de Makro winkel.

makro contact

Mila Routen
Mila Routen

Mila is een expert op het gebied van klantenondersteuning die zich inzet om u te helpen volledige informatie over een bedrijf te vinden. Ze doet sinds 2017 klantenservice en beoordeelt bedrijven

Leave a Reply